0 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

image

ben cekirdek ailemle bi kahve keyfi yapıp geliyorum canlar hadi sizde kahveleri kapıp gelin :D

10 Cevaplar

0 oy
(18,734 puan) tarafından
Ben 1 saat önce içtim afiyet olsun size 
(1,848 puan) tarafından
Hmm sanada afiyet olsun o zaman canim☺❤
-Reklam-
0 oy
(3,143 puan) tarafından

Hadi afiyet olsun sekerimmm:)

(1,848 puan) tarafından
Teskur ederim bebekim :D :*
0 oy
tarafından

Ahaha sen de mi birutus  :D afiyet olsun 

(1,848 puan) tarafından
Niye kiz herkes kahve mi içiyor millet avaraliktan icmesinde napsin :Dmeyhaneci sarhosum bu gece iciyoruz yine bu gece ahahaha.d
tarafından
Ahahaha :))))
0 oy
(163,520 puan) tarafından

Adin sultanmiii ögrenmis oldumduu :D

(1,848 puan) tarafından
:D ahahaha evet hemen cakmıs seni gidi akilli bidik seni :))
0 oy
(2,840 puan) tarafından
yapicimmm yapicimmm ama kocamm yukkk iste bebelerimle yapicim bende atarim hihhh taaammi
(1,848 puan) tarafından
Yaaa kocan nere gitti kiz tamam at bak muhakkak bekliyorum :D
(2,840 puan) tarafından
cumartesi gelcek kiz koca iste
(2,840 puan) tarafından
atiyom simdi altta yorumlara :)
0 oy
tarafından
Ben kocayla konuşmurum az önce kendim yaptım içtim ben yatak odamda o oturma odasında uzanıyoruz 
tarafından
Millete kredi kartı ödüyor sonra dönüp benim maşa el koymaya kalkıyor pazara gitmiyor bende vermedim maaş kartımı elinden aldım yemk yapmadım kendimde sinirden yemedim
(1,848 puan) tarafından
O ne sacmalikmis ya milletin seyini niye ödüyormus sacmalik. Üzüldüm valla canim ya
tarafından
Enayi benim kocam millet gitsin 180 liralik sütyen alsın. Sonra kocam ödesin ben kızıncada   2 tane cocuk var onlar için diyip duruyo şüpe ediyorum artık o cocuklar kaynımdan değil benim adamdan
(1,848 puan) tarafından
Yuh şüphe etmekde haklısın canim milletinin sutgeninin parasini ödüyorsa ben bu iste bi bokluk ararim bu devirde kimseye güven olmaz
tarafından
Kaynım eltime alıyo kartı eşime ödettiriyo artık kafayı yemek üzereyim tamm ödemiycem dedi ertesi gün ödemiş

Kaynıma mesaj atıcam artık hayrola karın benım ortağımmı die ödeyemıyorsan alma aldın niye benimkine ödetiyorsum ama enayi benim kocam en büyük salakta benim ama
0 oy
(2,840 puan) tarafından

image

ahahah kekin yarisini gomdukden sonra tabiii ❤
(1,848 puan) tarafından
Ohh olsun yarasin canim :D kiz sen kimle kaliyon peki çocuklarla tek misin evde :)
(2,840 puan) tarafından
tekim kiz nereye gidim korona var yawrim ben hep tekim esim haftada 2 gun evde
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Mutfakta dantel kullana bilene hayranim ben beceremedim ☺
(1,848 puan) tarafından
Niye kiz beceremeyecek ne var :D
(6,396 puan) tarafından
Kiz benim ana bi hewes ordu aslinda mutfagi temiz gosteriyor ben sewiyorum dantel ama dusup durur ay bisey alirken bende pes ettim☺☺
(1,848 puan) tarafından
Ben dolap örtüsünün altina geciriyorum daha hic dusmedi canım :D
(6,396 puan) tarafından
Bak cok mantikli☺awradin iysi boyle iyi ☺
0 oy
tarafından
inan hiiic takatim.yok.kahve yaomaya biran once biraz uzansam da dinlensem.doyorum.yatsi namazimo daha kilmadim .
(1,848 puan) tarafından
Neden neyin var hasta mısın yoksa :(
tarafından
yok.kiz ýorgunluktan ... iki cocuk la evd ekaynana kayinbaba kayin olunca is bitmiyor sabah 7  bucukta uyandim gece desen uyumadim sabah 5 te uyandim.nama zkildim uykum.kacyi 6 ya kadar uyuyamadim ... yani yorgunluk vardi ustumde inan kemiklerim.agriyordu artk
(1,848 puan) tarafından
Nasil yani hepiniz bir evde mi yaşıyorsunuz canım?
tarafından
malesef canim.maleswf kaynanamlarla bir oturuyoruz
(1,848 puan) tarafından
Offf valla cok zor Allah yardimcin olsun canim ya ben hergun ayni evde olmadığıma şükür ediyorum cidden evim ayri gene hiç anlasamayiz
tarafından
oyle zor ki anlatamam omru hayatimin en zor zmanalarini yasiyorum .... iann dayanikacak gibi degil .... her nefes alisverisimde allahim bi mucize olsunda kendi evim olsun artik diyorum .... evim.ayri olsa herhalfe hic kaynanami gormeye bile gelmem artk
(1,848 puan) tarafından
Esine soylesen kirada bile otursaniz tek göz ev bile olsa ayri daha iyi olur canim ya esinde anasi gili tutuyorsa ama zor
tarafından
soykediklerinin aynisini soyledim.ben babamdan ayrilmam diyor ... anca apartman yapacaklar oyle ayrilacak o da altli.ustu ....

valla cikdirmamak.elde degil de iste....
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Allah muhabbetinizi arttırsın canım :) 
(1,848 puan) tarafından
Amin canım tüm evli ciftlerin muhabbetini artirtsin Rabbim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 791 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,165 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu