0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
E devlet ihtiyac sahibine para veriyo televizyonda cikiyo genc delikanlilar hem kendine hem aile uyelerine çıkarıyor 1000 tl yi 

Bu para ihtiyac sahipleri için birbirimize yeteriz türkiye kampanya paraları ile ödeniyor 

Kucucuk çocuk kumbarasini bosaltiyor

Yasli kadin kefen parasini veriyor 

Bi adam durumu cok iyi olmasada maasini veriyor 

Hakka girmek ne kadar kötü ihtiyaci olan işsiz vs neysede bazıları sadece bedava diyerek cikariyor 

9 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
kesinlikle katılıyorum durumu olup da alan çok var kul hakkı kimin umrunda !
tarafından
Evet malesef öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu anda çoğu insanın bu paraya ihtiyacı var kimisinin eşini işten çıkarıyorlar kimisinin maaşı kimisinin iş yerleri kapanıyor. Kul hakkı der susarım tüy bitmemis yetimin hakkı var 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Kız zaten böyle şeyleri zenginler daha çok götürür genelde 
tarafından
Valla yaa ihtiyaci olan almali durumu cok iyi olmayan adam bile devletime vereyim deyip bi aylik maasini veriyosa cidden ihtiyaci olan faydalansin kul hakki oluyo
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Ben hala anlamadım inan ki kim alıyor kime veriliyor gerçekten ihtiyaç sahibine gidiyor mu Allah bilir 
tarafından
Valla Allah bilir canim vicdani rahat etmeli insanin
0 oy
tarafından

Valla onlari bilememde su durumda bana ciksa alirim dogum parasi lazim bebege hersey lazim ilac gibi gelirdi

0 oy
tarafından
Eşim işten çıkarıldı virüs yüzünden. 

Kira mama bez islak mendil ben düşünüyorum nasıl ödeyecem diye .

Yan tarafımda evi olan yada derdi tasası olmayan kadina çıkmış . 

Hakkimi yiyene helal etmiyorum .
0 oy
tarafından

Herkese verilmiyomuş canım araştırıp veriyolarmış bunu herkes başvuru yapsada bisey ifade etmiyomuş ama şuda var ihtiyaç sahibi olmayanda basvuru yapıyo buda aç gözlülükden başka bişey değil bejim misal ihtiyacım olmasa allah biliyo asla başvuru yapmazdım onu bile düşündüm benden nice kötü durumda olanlar var çıkmassada benden beterleri var onlara gitsin inşallah canı gönülden diliyorum bunu 

tarafından
Aynen canim haklısın
0 oy
(1,821 puan) tarafından
Valla etrafinizda varsa boyle insanlar sikayet edin cimere kimse kimsenin hakkini yemesin. Benim ihtiyacim yok cok sukur almiyorum neden alipta ihtiyaci olanlarin hakkina giriyim ki yaa yazik yazik muslumaniz diyoruz bide 
tarafından
Bacim kimse ben başvurdum demiyo ki malı durumu iyi olan bile almaya uğraşıyor malesef
(1,821 puan) tarafından
Haram zikkim olsun canim ne diyeceksin ki utanmazlara
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bugün yine burda bı posta da yazmıştım bunu malı mülkü arsa si kirada evi bir ton geliri olan insanlar var ama üstlerinde gözükmüyor diye sosyal fon dan yardimlasmadan ailecek yardım alıyorlar böyle insanlar var gerçekten gördüğüm bizzat bildiğim resmen hak yiyorlar ve yediriyorlar su durumda ise gitmek zorunda olanlara verilse keşke ihtiyacı olanlara ve sokağa çıkma yasağı gelse ama olmaz her zaman parayı yiyen bir kısım olacak Allah büyük ki hala akillanmiyoruz yaşadıklarımız i bazen hak ediyoruz Allah'ım korusun.ihtiyaci olan insan gidip te benim ihtiyacım var diyemiyor zaten parası olan her zaman yok diye ağlar olmayanin sesi çıkmaz çıksa da görülmez 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 318 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,187 göst.
3 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 637 göst.
23 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 429 göst.