Selam hanımlar bnde doğum yaptm 2ci doğumum kızımı çok şükür kucağıma aldm 36+6 günlük kilosu 2500 doğdu zayıf doğdu bebeğiim.. 1 nisanda arada sancı gidip geliyordu makattan ama şiddetli değildi.. Gece saat 3 gibi sancım başladı bn rüya görüyorum zannettim. Sonra kndimi dinledim 12dakika da bir belimden ve de tam rahim üstümde çok şiddetli sancı gidip gelmeye devam etti. Bn hemen hastaneye gelmedim ssat 6.30 gibi geldim 5cm açıklık vardı ama sancılarım çoook şiddetlendi yatmışım yapıldı. Nst ye bağlandm.. Saat ilerledikçe sancılar çook zorluyordu bni daha dayanamıyordm. Nst ye bağlı olunca daha zordu. Beklenen an geldi bebeğim doğdu ufacık bir şeydi.. En zor anımm(( malesef eşi içime kaçtı kusura bakmayın ama çoook kötüydü ebeler bi telaş yaptı iğneler ilaçlar verildi bn tirtir titredim ebe ağlıyacak gibi oldu bn daha da korkmaya başladım.. Yardım edin doktor çağırın demeye başladı. Kaç defa elini kolunu soktu sayamadm perişan oldum.. Pes etmedi yine denedi yine denedi en sonunda eşini tuttu çıkardı. Çook şükür. Sast 8i 10 gece doğdu prensesim ama eşi bni perişan etti ve bu saattir halen sancım var... İnşallah geçer dualarınıza ihtiyacım var.. Hamile olanlara da rabbim kolaylık versin inşallah sizlerde bi sancıda kurtulursunuz. Sormak istediğiniz varda cevaplıya bilirim...
gozun aydın hayırlı evlat olur insAllah
Ayy benim kızımda 36+6 da doğdu 2650ydi miniciktii. Allah bağışlasın geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsün kuzum hayırlı olsun rabbim vatana millete size hayırlı bi evlat eylesin darısı tüm müslüman kardeşlerimize bide bana bi gün bende böyle paylaşırmıyım cok merak ediorum
1,489,149 soru
24,340,412 cevap
346,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın