Gelir gelmez oglum napiyo diyo karnimla konusuyo sabah işe giderken ben uyuyo bile olsam yorgani kaldirip karnimi öpüp gidiyo aslanim benim diyo okşuyo karnimiaşkım doğur artik cok sabirsizlaniyorum diyo bende sabret cocuk simdi daha 2700 olmus 3 kilo falan olsun rahat rahat seversin isirirsin diyorum biseyler ye o zaman kilo alsin cocuk diyo agzima meyve tıkıyo
Benim eşim gelir karnımı öper kızıyla konusur kızımda tabi hareketleniyo sesini duyunca
Sen simdi guluyosun ilerdeki aqlanacak halinee benim bebegimde oyleydi suan 90 gunluk lavaboya gidemiyorum hic uyumaz hep aqlar perisanimm yani
Ayni benm esim oda oyle bi karnima kiiiiiiaaaaggzzz diye bagryo degsik.bi sekilde kocaman opuyo diyoem bana bsi olsa gozum arkada asla kalmz
Benim eşim eğitim de cnm uzakta kamera açıyoruz karnıma bakıyor pür dikkat hareket edicek mi diye çok hareket ediyor tam telefonu elime alıyorum hadi oğluşum babaya atalım diyorum anında duruyor
36 haftaligiz bizde esim basini koyar karnıma bi eliylede sarilir öyle dururlar aksamlari kızımı cok özledim ben bugun canm kızım der konusur hep bende sulu göz duygulanirim ağlayip dururum
Bnmki doğmadan babacı zaten biliyorum bu senin için geliyr diyorum babasına prensesim diyecek ya ilk başta prensim diyrdu şimdi öğrendi çok seviyrmus kızını
Benimde aksine biraz bekledikten sonra tepki veriyo babasina nazlionun disinda karnimin aldigi sekli demeye bile gerek yok ayagi biyerde kolu biyerde masAllah
1,488,323 soru
24,328,503 cevap
345,583 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın