Arkadaşlar malum eşim asgari ücretle çalışıyor ay başı olduğu için daha maaşını alamadı evde de bı kaç günlük için sadece ekmek parası kaldi tutumlu olduğum halde taksit kira fatura ev gideri yetmiyor evde de ne bakliyat ne çorba makarna patates vesaire kalmayınca son kalan nohut vardı bugün onu pişirdim dünden de kalan az bulgur pilavım kalmıştı normalde ben çok idareci insanım var yok aramam hep sukrederim bugün eşim işten geldi tuturdu neden pilav yapmadın sadece nohut ve az kalan bulgur mu olur diye evde pirinç yokmuydu dedi bende vardı ama daha dün değil bı önceki gün yaptım yine pilavmi yapsaydim dedim ve haftada neredeyse 3 kere pirinç yapıyorum hala yap diyor kırılınca sen hazırla bende yemiyorum dedim kalktım sen ne işe yarıyon dedi :( evde kaynım ben ve eşim yaşıyoruz ve gebeyim 3 kişiyiz evde olanı yapsaydın öyle güzel olmaz diye tutturdu evde olan pirinç ti ve 2 gün önce yaptık yedik önceden de öyle ne zaman sulu yemek yapsam bu ara evde bişey kalmadıgi için hep pirinç yapmak zorunda kaldım bugünde yapmadım sıkıldım hergun pirinç den idare eder hoş karşılar sandim ama nafile tartıştık bende odama geçtim kırdı beni nankörce davranmasin dan ben şu bu diye aramazken bana bu kadar tutturmasi hesap sorması kırdı beni ne vardı bugün öyle idare etse ben ev hanımı olarak akşama kadar düşünmediğimi mi sanıyor şaşıp kaldım evde bişey olmayınca tam bişey yelkeniyorum ama şu eksikti diyip kalakaliyorum kim olsa uzulmezmiydi siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar biraz uzun oldu hakkinizi helal edin ( (
Aynı Bn şikayet edmior daha yemek falan yapmicm diyom öyle demk istemzdm der hemen özür diler
Onun hatası hergün hergün pilav mı olur yahu ne bulursan onu yiyver bulgurla da çok güzel oluyo nohut bu kadar diretmenin ve bu olayı kavgaya çekmenin ne alemi var ki hani deseydi hanım bulgur yemem ben 5 dakka bi pilav yapta yiyelim deseydi eminim yapardın ancak bana göre israff günah yemek varken birdaha yemek yapmak çok gereksiz milyonlarca aç insan var Afrika daki çocukların haline baksın bi bi yudum su bir lokma ekmek bulamıyolar kemikleri sayılıyo ne diyim allah yardımcın olsun
1,508,186 soru
24,615,584 cevap
364,318 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın