0 oy
719 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hep karantinadan bunlar :D hahahh kisiliginiz nasil sakacimi komikmi ciddimi nasil bi karakteriniz nasil

Ben saygili biriyim kolay kolay sinirlenmem cogu zaman neseliyim arada bi huzunlenirim karakterimi seviyorm kimseyi kirmamaya ugrasirim kafa dengiyimdr siz ?

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mal gibi herşeye ağlarım bu huyundan nefret ediom... pek ortama girmeyi sevmiorum da evlenelide iyice yabanilestik kimseyle görüşmeyeli allah sonumuzu hayır etsin
tarafından
Amin canim aglama ya aglamk guzeldir ama fazlasi zarar
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben sakaci ve komik bi insanim normal de hic ciddi duramam cok da sabirliyimdir peygamber sabri var mubarek gel gor ki cok cenem var cok kafaya takarim psik.opat gibi dusunur dusunur kurarim sevgi delisiym hep sevgi beklerim ilgi beklerim sarilmayi cok severm kin tutamam asla. Kimseyle de küs duramam vuran vurana :D

tarafından
:D hahaha ben severim seni ilgi manyagi yaparm lan askommmm
0 oy
(605 puan) tarafından
Çok şakacıyımdır gülmeyi ve qüldürmeyi çok severim kavqalardan dövüşten nefret ederim kavqa olduğu ortamdan dışarı çıkar qiderim kin tutmam asla ama bi sinirlenirsem bi kin tutarsam da öff yani :))) çokta duyqusalımdır :)
tarafından
:))) guzel insanlar guzel atlara binip gittiler
(605 puan) tarafından
O ne demek kız :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 448 göst.
14 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,302 göst.
8 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Mucize'm ⚡ (2,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 437 göst.
20 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cns (515 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,544 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,428 soru

24,085,655 cevap