0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
Kizlar 2hafta olmus sezeryanliyim biturlu evimde huzurlu söyle taytimla iki 80 uzanip ailemden keyif alamadim. Kayinbabam her gün gelior adam gunluk gelip eşimden para istiyor bide zaten virus var paramiz yok esim benden dolayi calismadi 10gundur birde virusten dolayi is yeri kapali oldug icin maasi cok kisitli bu ay kirayi ödiyebilirsek buna sukur edicegim. Diorum baban gelmesin ben ölüm döseginden uyanmisim kendime bakamiorum ilgilenemiorum yuruyemiorum bile birde baban gelior hergun diye tartisiorum benim ailem bile saygidan gelmior kaynanam bile bu adamin yaptigini yapmior ya hergun hergun olurmu biktim!

4 Cevaplar

0 oy
(8,243 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin kimseye hayırsız akraba vermesin 
(57 puan) tarafından
Amin. Benim yeni bardaklarim vardi cöpe attigimi görunce gidip kaynanama dedikodu etmis yeni olan bardaklari cöpe attigimi böylemi olur ya kaynanam kanser adam basini bekliyecegine gelip hergun bize gelior
(8,243 puan) tarafından
Bardaklari neden attın ki :) iiiy dedikodu eden erkek tiksincligi bir de yaşına başına bakmıyor Allah akıl fikir versin. Yeni doğum yapan kadının evin gidilir mi ya
(57 puan) tarafından
Bu evde kayinbiladerim kaliordu ilk sonra o cikti biz gectik ondanda bardaklari kalmisti yeni bende attim sonucta bekar erkek ve ev cok pisti oyuzden gidip dedikodu etmis
(8,243 puan) tarafından
İyi yapmışsın insanın midesi almaz
(57 puan) tarafından
Almio insan kendi esyasini kullanmak ister tabi ben napim onun esyasini ayy sinir oldum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hergün para istemeyemi geliyor
(57 puan) tarafından
Evet hergun utanmadan gelior
tarafından
Esin veriyormu peki
(57 puan) tarafından
Bagzen verior bagzen kuruş verior ozamanda pinti dior adam hem para istio hemde verileni begenmior. Sigarasi bitio gelio parasi olmuo gelio. Gitsin obur cocuklarindan istesin bu ne ben ev kadiniyim zaten gelirim yok 1maasla gecinioruz
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Adam dusuncesizmis bayada simdide kocanda kalkip baba gelme dese de ayip olur babasi sonucta zor bi durum
(57 puan) tarafından
Demesi gerek dese bile anlamiorki ben kapali bayanim uzerim basim musait degil babamin karsisinda bile derli toplu oturuum ben utanmio adam cat kapi gelio
(1,822 puan) tarafından
Haklisinda canim esinde arada kalmistir sen olsan diyebilir misin babana baba gelme diye
(57 puan) tarafından
Babam bizler rahatsiz olmayalim diye sadece goruntulu arayip mesaj atior heleki bu virus olayindan sonra gelmior bile. Ama bu adam hergun gelior para icin sigara icin. Bende evdeyim iglessem yatalak olmasam gelsin ama uzerim musait olmuyor kapaliyim sonucta bunu anlamasi lagzim
(1,822 puan) tarafından
Dogru soyluyosun ama anlayissiz insana ne dersen de kuzum anlamazlar Allah sabir versin
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Eşimin uygun bir dille söylemesi lazım. O gelince bebeği de al odana git yat rahatsız olduğunu anlar Bi daha gelmez belki
(57 puan) tarafından
Ozamanda esim bana saygisizsin der iyice tartisma cikar halim yok zaten

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,084 soru

24,081,703 cevap

331,234 kullanıcı

...