Kizlar merhaba ben en son 10 subatta adet oldum rahim filmi cekildim iki kez subatta biz degerlendirmeye calistik baya neyse
Sonra ben adet olamiyorum yine baktim doktora gittim gecen hafta hatirlayanlar bilir polikistik over teshisi koydu demistim kan vermedim o gun alttan ultrasonla bakti gebelik yok gibi duruyor dedi polikistik over dedi ilac yazdi yolladi ben gitmeden once bir test yapmistim test te ikinci cizgi tam cizgi gibi degildi ***** yumuktu bende bozuk diye ustune dusmedim hala adet olmadim adet sokturucu kullanmama ragmen agrilarim var adet agrisi gibi de degil gibide sonra sut beyaz akintim var yumurtalama doneminde gibi sabahlari kasiklarimda cok agri oluyo ve hep uyumak istiyorum surekli cok halsizim burda korana cikti kiside hastaneye gidemiyorum ama emin de degilim baska belirti yok karnim cok sisti adet olamadigim icin sanirim ama olsaydi da ultrasonda cikardi bilmiyorum esim de belkide hamilesin diyo kafam karisti testin fotosunuda atayim yaptiktan 2 saat sonra baktim ben bakmayi unuttum misafir geldigi icin yaptim koydum sizin dusunceniz ne bu konuda aslinda yazmiycaktim ama kadinin biri bugun obur tarafta sormus iste 3 ay adet olmadim gebelik varmidir diye cevaplarda bir kac kisi ben 2 ay olmadim hep negatif cikti gec dollenmeymis deyince soriyim dedim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin
Ayy insallah olur busefer yaa
Testi tekrarla ....
1,489,129 soru
24,339,859 cevap
345,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın