0 oy
4,018 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (530 puan) tarafından
Kızlar bimcell hattım var numarayı değiştirmek istiyorum.  Müşteri hizmetlerini arıyorum. Cevap yok bağlamıyor kullananlar nasıl oluyor bilgisi olan var mi bime gidip değiştirme imkanım var mı ve ücreti ne kadar illa müşteri hizmetlerini mi aramak lazım cevap verilmiyor bime gidip değiştirebilir miyim 

6 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Hic bilgim yok canim ben fodavonluyum:))))
(113 puan) tarafından
Canım vodafon dedin de nasıl avantajlı mi diğer operatörlere göre
(820 puan) tarafından
Valla ben liseden bu yana kullaniyorum ozamanlar telsimdi simdi wodafone oldu yaniki 19 senedir gayet memnunum kullanmaya bagli birde bana yetiyor
(113 puan) tarafından
Tarifen nedir ? Ben türk telekom eşim seni vodafon a taşıyacam diyor o yüzden sordum
(820 puan) tarafından
Ben 27 tlye 750 dk 1000 sms 3 gb net var yetiyor ama simdi daha avantajlilarda var bakarsin tarifelere
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bimcell liyim ama bi fikrim yok

0 oy
tarafından
Google'dan araştır orda bulursun cevabını bnce 
0 oy
(3 puan) tarafından
Degiştirebildinizmi bende degiştirecegim bimcell online hizmetler sayfasından numara degistirme islemine basıyorum ama gerisi gelmiyor sadece sayfa aynı şwkilde duruyor
0 oy
(3 puan) tarafından
Degiştirebildinizmi bende degiştirecegim bimcell online hizmetler sayfasından numara degistirme islemine basıyorum ama gerisi gelmiyor sadece sayfa aynı şekilde duruyor eger degistirdiyseniz nasıl yaptınız yazabilirmisiniz
0 oy
(3 puan) tarafından
Degiştirebildinizmi bende degiştirecegim bimcell online hizmetler sayfasından numara degistirme islemine basıyorum ama gerisi gelmiyor sadece sayfa aynı şekilde duruyor eger degistirdiyseniz nasıl yaptınız yazabilirmisiniz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (7,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aylinece1311 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.