0 oy
655 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Tablet önerir misiniz bimin ki cok kotu

14 Cevaplar

0 oy
(565 puan) tarafından
 En finish kullanıyordum eşim gidip pril almış 15 16 liralık olandan gayet iyi çıktı ama biraz kokusu var yada ben hamile olduğum için kokusu farklı gelebilir bana
-Reklam-
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Hep fairy kullanıyordum çok güzel ama fiyatları uçmuş iyice busefer şoktan aldım mintax gayet güzel çıktı 
tarafından
bizde hep mintax almaya basladik aslnda bn annemde gordum mavi mintax yumos ck gzl kokuyodu  snra esime dedim aldi bakmisti mintax urunleri ck uygun masallah ne istesem mintax alyo bigun ole guldum ki poseti bi acarim hep mintax ama masallah uygun oldgu kadar da hosuma gttiler yani :) dandirik dgller
tarafından
Yok bnmde hoşuma gtti temizlik deterjanı falan. Yumoşunu da aldm bulaşık deterjanı çamaşır suyu temizleme suyu vs gayet güzeldi bulaşık deterjanı denemedim. Sonuçta türk malı bu
tarafından
aynn ole bn bilmiydm ama yillardr varms gercekten de gayt gzl urunleri
(2,063 puan) tarafından
Güzel yıkıyor cnm kirli çıkmıyor hiç tableti kalıntı falanda bırakmıyor
tarafından
Tam deniycem o zaman
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Pahalı ama kesinlikle fairy bi bulaşığı ikinci kez atmaktansa veya elde yıkamaktansa biraz fazla ödeyip iyisini alıyorum bulaşıklar tertemiz çıkıyo. Dediğin gbi biminki falan kötü bulaşıklara yapışup kalıyo fnish de kalıntı bırakıyo 
0 oy
(576 puan) tarafından
Butun tabletleri kullandim fairy den memnun kaldm hic sorun yasamdm fakat fiyat cok yukselmis prilde guzel aslnda
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Ben pirili cok seviyorum cnm. Gayet guzel. Esim biminkini almış en son oda fena degil yani bende cok iyi bakmıyor dum ama guzel. Finish de fairyde kullandim en iyi piril di aralarinda canım. Hatta piril gold var. Fiyat olarak diğerleri kadar pahalıda degildi ben alirken. Simdi fiyatini bilmiyorum uzun zaman oldu almayali ama.:) denemeni tavsiye ederim. Bide ben tableti yarim kullanıyorum tum atınca burnuma cok kokuyor :ermm:

0 oy
tarafından
Finish kullanıyorum bn canım 
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Azcık fazla verip fairy al rahat et en iyisi o tertemiz yapiyo a101 bim şok bazen indirime girdiriyo takip et a101e ekonomik paketleri geliyo onlardan al uzun sure gidiyo 
0 oy
(668 puan) tarafından
Prilin tableti çok iyi ve hiç çizmiyor bide ben patlatıcı yerine elma sirkesi koyuyorum miss
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Ben finsh sıvı deterjan kullnaıyıurm hem leke yapmıyor hem çok güzel yıkıyor hem de çok hesaplı canım ayrıca 5 6 aydan fazla gidiyor. Tabletler leke yapıyor güzel yıkamıyor 
tarafından
Nerden alabilirim sıvi almadim hic
(2,860 puan) tarafından
Bi çok markette var canım
0 oy
(6,775 puan) tarafından

Fairy kullanıyorum bende canım tertemiz yapıyor ama fiyat i çok pahalı tabiki gıdım gıdım kullanıyor insan:D bulaşık deterjanı olarak ta o markayı kullanıyorum. Ellerimi catlatmiyor kasindirmiyor. 

0 oy
tarafından
Finish quantum tavsiye ederim
0 oy
tarafından
fary cok güzel
0 oy
(282 puan) tarafından
Ben de fairy kullanıyorum çok memnunum
0 oy
tarafından
fairy iyi bence

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 118 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Meryem255 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
13 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ervaaa (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hilalseyiss61 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,772 soru

24,077,068 cevap

330,983 kullanıcı

...