0 oy
1,081 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esinizle nasil tanistiniz ne kadar sevgili oldunuz ????

Edit: benim esim annemin halasinin torunu oluyo koyde bi dugune gitmistik esimin kuzeninin dugunu ben tabi giyinmism övretmen gibi :)) hanim hanimcik oturuyodm annemin akrabalari geldi benimle tanistilar masallah cok guzelsin filan esimde orda gelip konustu sonra faceden ekledi 4 5 ay sonrada :D koşarak evlendk cunku annem vermem dedi inatcidir annem oyle oldu siz ?????

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz ortak arkadaşlar sayesinde tanıstık 1 ay konustuk sonra ben ayrıldım sonra 1 sene kadar peşimde kostu sonra tekrar bırlestık sonra 2bucuk sene kadar sevgili olduk sozlendık nısanlandık sonra 1 sene sonra evlendik oyle oldu yanı canım :) 
tarafından
Allahim daim etsin cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Komsunun kizi geldi bi akraba var kiz ariyolar seni diyelim dedi. Hayir dedim. Ustunden 3ay gecti komsumuz var geldi seni ablamin ogluna alayim dedi hayir dedim ustunden 6ay gecti arkadaşimin nişaninda taniştik. Meğerse ayni kişiymiş dedikleri. 1hafta içinde soz, nişan oldu. 8ay sonra dunya evine girdik nasip kismet :)<3

tarafından
Aynen oyle kuzum
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ayni işyerinde çalışıyorduk kendisi benim şefim olurdu. Teklif etti kabul etmedim bana hayatı zindan etti. Bende inadına dünyada bir sen kalsan almam seni dedim. 1 sene koştu 3 sene sevgili kaldık 2.5, senelik evliyiz  tabi eşim benim peşinden koşarken anasida eşimin peşinden kosuyormus kızın birini bulmuş istemeye gidelim diye ;D
tarafından
:) kaderin önune kimse gecemez
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Facebook da ekliymiş ama tanımıyorum tabi eşimi bir gün okuldan geldim baktım resim koymuş bende beğendim resmi sonra o benim resimleri beğenmeye başladı sonra  ben profiline girdim hepsini beğendim filan mesj attı işte teşekkür ederim filan öyle konuştuk 1 hafta sonra çıkmaya başladık çıktıkdan sonra ki hafta buluştuk :))) ben buluşmaya 4 kız arkadaşımla gittim tabi 2014 de sevgili olduk 2018de evlendik 2019 da oğluşumuz oldu işte 22 yasımızda evlenmiş olduk yani 
tarafından
:))) hersey bi begeniylemi basladi kizzz
(1,715 puan) tarafından
Gercekden bir beğeniyle başladı :)))
0 oy
(2,160 puan) tarafından

İnstegramdan tanıştık 1 hafta oldu olmadı derken buluştuk konuştuk 1. 5 yıl konuştuk evlendik mutluyuz çok şükür :)

tarafından
Rabbim daim etsin insallah
(2,160 puan) tarafından
Amin canım cümlemizinkini inşallah :)
0 oy
tarafından
Esim calistigim yere geldi yengesinin  kaporasini vermek bahanesiyle 100 lira istedim kapora somra bana 200 verdj beni boydan  görmek  yuruyusume bakmak icin falan parayi aldkm mrkte gittim geldim sagol canım  dedi bana sonra 1 hafta gecti aradan annesi gormeye geldi onunla da konuştuk  anlastik ama ben bana bakmaya geldilerinj bilmiyorudm sonra kayinvalidem  ben izinliyken bize geldi pat diye haberim yok tabi bneim sonra tanisma falan derken babam vermedi bizde esimle 4 5 ay konsutuk sevgili olarka babamdan habersiz sonra bayramda hayirli bayrmalar demek icin geldiler tabi biz sevgiliyiz  beni iceri almadilar el opmeye girmedim babam kizdi falan derke  ertesi gun soz takildi hahahaba sonra 3 ay sonra evlendik bir de 4 aylik bebek bekliurouz
tarafından
Allah daim etsin canim

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 956 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,676 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 451 göst.
2 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 767 göst.
7 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu