Bizi bi tanidik var belcikada oturiii benim herifde sarisin kiz isterim diyip duruyonus oda direk beni soylemis geldiler falan filan babam vermedi 3 sene konustuk babam vazgeciyim diye cok ugrasti gurbet dedi kimsen yok dedi yapamazsin sen dedi (cook hakliymis) 2 senede nisanli kalip dunya evine girdik di
Enistemin ortagiydi lokanta isletiyorlardi kaptim oni
Bn işe girmiştim eşimde o mağazada çalışıyormş ilk işe gideceğim gün servise binerken gördüm eşimi beğendim
Görücü usulü gelmiş köyde kız arıyolarmış beni önermişler 3 ay gitti geldiler en 1 nisanda isteme oldu şaka gibi 9 Nisan da söz imam nikahı 1.5 sene nişanlı kaldık ve evlendik çok sıradan yanii
https://annelertoplandik.com/forum/1170180/esinizle-tanisma-hikayeniz-nasildi
Şuraya bırakıyorum önceden yazmstm :))
Benim Teyzemin oğlu ama Yurtdışında yaşadıkları için birbirimizi hiç görmemiştik memlekete tatile giderlerdi bizim bulunduğumuz yer tatil beldesi Ayvalık neyse 20 li yaşlarda gelmişti bir kere görmüştük birbirimizi sonra 22 yasimizdayken geldiler yine ailecek neyse işte yıldırım aşkına kapılmış abime anlatmış böyle böyle ciddiyim diye neyse abim konusayim istersen demiş eşim izin verirsen ben konuşayım demiş işte bir gün teyzem ve Dayimla geldiler çıktık sonra dayım ve teyzem siz gencsiniz gidin bir gezin konusun dedi utandım falan neyse kalktık arabaya doğru gittik arabadan bir telefon çıkardı telefonum yoktu o an anladım tam o anda babam yoldan geçiyor motorla Allahhh babam direk abimi aramış diğer abimi neyse işte aldığı telefonda bizim telefon dükkanı var ordan almış saf çocuk neyse velhasıl açıldı bana sonra 2 hafta sonra nişan imam nikahı 7 8 ay sonra resmi nikah sonra vize işlemleri 6 ay sonra da düğün yani mutlu sonn
İkimizde aynı kafede takılıyormuşuz ben fark etmedim
Orda calışan bi arkadas vardı ondan almıs numaramı
İlk yazdı kabul etmedim küdür ettım
2 3 ay sonra trabzona akraba lara gittim 2.3 ay donemedim sonra ordayken yıne yazdı teyze kızına anlattım
Sonra dalga gecme amaçlı konuştum
Eşim de bende 3 ay konuşur yol veririm diye düşünmüşüz ıkımızde
1 sene sevgili kaldık
1 senelik evliyim
4 aylıkta hamileyim
Kuzenım sayesinde tanıstık. 8 bucuk ay sevgili kaldık sonra evlendik
1,487,815 soru
24,321,136 cevap
345,313 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın