0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Doktorum bana sezeryandan önceki hafta gel kontrole dedi ben kayinvalidemlere hastaneye gidicem diyemiyorum dersem dusman gibi bakıyor korkuyor ama gitmek zorundayım tamam bir şikayetim yok ama doktor gel dedi ben şunu merak ediyorum sezeryan öncesi test falan biseyler yapılıyor mu? Ve ben bunları nasıl ikna edip goturucem yaaa bebeğimi çok merak ediyorum boynunda kordon var.

8 Cevaplar

0 oy
(4,875 puan) tarafından
Sana gün veriyor.. Anestezi uzmanı ile görüşürsn herhangi rahatsızlığın vs varsa onları soruyor. Birde kan vermiştim ben
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Gitmek zorundaym bebegmn hayati söz konusu de
0 oy
(17,067 puan) tarafından
Sezeryan olmadım ama doktor sezeryan olma ihtimaline karşı kan testi istemişti. Hem bulaşıcı hastaliğın var mı ona bakıyorlar hemde kanının pıhtilaşmasıyla alakalı bişeylere bakiyorlar.
(738 puan) tarafından
Peki aç veya tok farkediyor mu bu test için
(17,067 puan) tarafından
Hatirladığım kadarıyla aç karnına vermiştim ben kanı.
(738 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(43 puan) tarafından
Bende oyle yaptim mecbur gitmek zorundasin kimene cnm sende cocuk gibi davranma yaşını almış kadinsin en onemlisi annesin taviz verme kimseye kendi evini kendi eski kendi hayatını kendin yönelt cocugun oldumu da kendin büyüt kimseye bırakma ne yani bu doktor işi çocuk oyuncağımı yok virüs yok bilmem ne 

Adam lar demiyor evden çıkmayın sadece diyorlarki işiniz olmadığı sürece çıkmayın senin işin var hemde çok önemli mecbur gideceksin bak ben de gittim gün aldim kan idrar tahlilleri yapıyorlar sonra anestezi ile görüşüp eve dönüyorsun duş alıp mis gibi evinde otur :)))
0 oy
tarafından
Kiz onlara ne ya Keyf e mi gidiyosun benimkiler de her şeye karışır sınır eder beni 
0 oy
(53,834 puan) tarafından
niye bu kaynanalar kiskanir gondermez ki
0 oy
(71 puan) tarafından
Gitmelisin kan veriyorsun anestezi konuşuyorsun gün veriyor dogum
0 oy
(513 puan) tarafından
Sezeryandan önce tetkikler yapılıyor EKG kan testi idrar testi herhangi biseye alarjinin olup olmadığı kısaca kendin hakkında bilgiler sağlık sorunların falan varsa duruma göre değerlendiriyorlar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 328 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 397 göst.
23 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.

Kategoriler

1,468,133 soru

24,054,117 cevap

329,828 kullanıcı

...