0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (864 puan) tarafından
Nasıl oluyor ağrı oluyor mu sonradan oturabiliyor musunuz 

10 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bende 6 tane dikiş vardi 10 günde iyileşti 10 gün boyunca totomun ustune rahatca oturamadım ahh ahh aklima geldi smdi o günler:D
(864 puan) tarafından
Yani linç etme lütfen de hem suni sancı çekiliyor hem Altan dikiş yeniyor sezeryan daha rahat bence ilk yürürken zorlanıyormuşsun sadece ondan sonra hafif hafid ağrı oluyormuş ne bilim
(22,057 puan) tarafından
Valla canim niye linç edeyimki herkesin kendi kararı
Ama sana tavsiyem normal doğum yap sezeryani omur boyu çekicen normal doğumu sdce 10 gun
(864 puan) tarafından
Nasıl ömür boyu çekicem ne alaka bir sürü sezeryan olmuş var çevremde ilk günleri zor geçiyor :) 2 gün sapasağlamlar ne çekicem mesela ömür boyu
(22,057 puan) tarafından
Amann aylin herkesin kendi tercihi ben tercihimi söyledim bayan sezeryan dan yana bosver :D
(864 puan) tarafından
Hayır yani ömür boyu dedin de onu anlayamadım :))
(605 puan) tarafından
Evet tabiki ömür boyu ağrıların olcak ağır kaldıramicaksın üşüttün mü ameliyat yerin sızlicak 2.3.4 ne kadar çocuk doğurursan o yararın üstünden birdaha kesicekler kolay mı sanıyorsun doğumdan sonra içindeki pislik çıksın die ağırlık  koycaklar karnına ne 2.gün ayaktasın dalqa qeçiyorsun qaliba :) benim yenqem 3 doğum yaptı 3 ü de sezeryan 4. Ye hamile şimdi deli qibi korkuyor ben 3 normal doğum yaptım 4. Ye hamileyim sezeryan olcam die aklım çıkıyor :)) üstelik çocuğuna birinin yardımı olmadan asla eğilip kalkamicaksın
(22,057 puan) tarafından
Aynen katılıyorum sana hafize
(864 puan) tarafından
Vallah canım benim sizde öyle olmuş yengem ablalarım hepsi sezeryan şükür ediyorlar iyi ki sezeryan olmuşuz diye :)2.gğn ayakta hepsi sadece ilk gün ağrıları oldu  doktoruma da sordum ki doktorum normal doğum cu sezeryan için böyle böyle diyorlar dedim yok öyle birşey çok çok 1 jafta zorlanırsın ne ömür boyu zorlanması dedi binlerce kadın var sezeryan olan dedi demek sizin ailede bir sıkıntı var :) herkesi bünyesi farklı
(864 puan) tarafından
Maşallah canım bu arada Allah uzun ömür versin :) nr zaman doğym
(605 puan) tarafından
9 temmuzda ama 4. Olduğu için erken olabilir dedi :)
(864 puan) tarafından
Maşallah :) diğerleri kaç yaşında benimde 11 mayıs
(605 puan) tarafından
En büyük 9 yaşında 2.  5 yaşında 3. De daha 10 aylık :) 4 de karnımda 6 aylık :))))
(864 puan) tarafından
Ya ne güzel inşallah bende 4 tane düşünüyorum :) cinsiyetleri ne süpriz oldu bide sonuncu
(864 puan) tarafından
Hepsi normal doğum mu yaşınız kaç
(605 puan) tarafından
Evet hepsi normal en büyük kızım 2. Oğlum 3. Kızım 4. De kız :) yaşımda 25
(864 puan) tarafından
Kaç yaşında evlendiniz
(605 puan) tarafından
16 yaşında
(864 puan) tarafından
Ne güzel küçük anne olmuşsunuz :) bende 20 yaşındayım 19 da evlendim
(605 puan) tarafından
Bir tarafı iyi bir tarafı değil :)
(864 puan) tarafından
Hm öyle mi :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hic oturamiyordum. Bebege bakmak cok zor oluyor. Valla 25 gun sonra rahatladigimi hissettim.ama ikinci dogumda oyle degil diyorlar. Ama benim ilk dogumdu valla kesinlikle oturulmuyor:ermm:

(864 puan) tarafından
Sezeryan ol sende bidahakibi:)
tarafından
Ikincide rahat oluyormuş.
0 oy
(103 puan) tarafından
Ağrı olmuyor da dikişler olduğu için acı oluyor oturup kalkarken. Tuvaletini yaparken biraz sızlıyor . Benim 3-4 gün sürdü acısı sonra hafifledi. Ama dikiş sayısına göre de değişebilir. Belki de hiç dikişin olmaz rahat edersin.
0 oy
tarafından

Ben hic bahsetmiyim :angel:

tarafından
Ahahahahhhã manyak direk vursaydın daha az korkardı sksksjsjsj
(864 puan) tarafından
Yok zaten normal doğum yapmıyıvam:)
tarafından
Ya ben 2 ay inledim agridan ya
tarafından
Bacım o zaman bende bişey demiyim bünyeden bünyeye fark ediyor ama eninde sonunda geçiyor merak etme Allah kolaylık versin kardeşim ❣️
0 oy
tarafından
Bn dikism cokdu canım hemde derindi 15 günde iylesti evet otryordum ama çok acıyordu dinlenmmstm hiç 
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Benimki dikişsiz idi :ermm:

0 oy
(451 puan) tarafından
Biraz acı oldu bende ana çok sürmedi 
0 oy
tarafından
ilk iki gun  oldu dogum yaptigim hastaneye gittik pansuman yaptilar sonra hic agrim olmadi otururken falan kesinlikle normal dogum diyorum simdi ikinciye hamileyim bol bol dua ediyorum buda normal olsun diye ama anladigim kadariyla.normalde sezeryandada doktor.cok onemli 
0 oy
tarafından
Bir dikişim vardi ister istemez aciyor 
0 oy
(605 puan) tarafından
3 doğum yaptım 3 doğumda dikişsizdi rabbime binlerce şükür :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 333 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Tatlibiranne (673 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 285 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Duyguyla (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 528 göst.
22 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 529 göst.
28 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,160 soru

24,150,236 cevap

334,866 kullanıcı

...