+1 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaçıncı aydan sonra verdiniz.

Yada bu su vermeme konusunda ne biliyorsunuz ne dusunuyorsunuz 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından

6 aya girdi veriyorum ben emiyo ama olsun yine veriyorum çünkü ek gıdaya geçtiğimiz için susuyodur

tarafından
Anladim. Evet
-Reklam-
0 oy
(11,905 puan) tarafından
Dr 6 ay sadece anne sutu yada mama dedi ama ben 3 aylıkken 1er kaşık fln vermeye başladm tadına alışsn die. Şmdi 6 buçuk aylık çok seviyor suyu ne zman versem içer
(12,521 puan) tarafından
Bak smdi bizim yorumlara linç yağar djjdjd
(11,905 puan) tarafından
Senin yorumun cevaplarnı 4 gozle bekliyorum :D
(12,521 puan) tarafından
Anam kaldırsam mı jsjskdkdjf
tarafından
Verilebilir bencede
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Doğduğu andan itibaren verdim. Bi zararini da görmedim. Ama sana tavsiyem , yemek yapıyorsun ya hani ve tencerenin kapağının üstünde buhar suları birikiyor. O suları biriktirip verebilirsin. Hem saf su hem en sağlıklı. 
tarafından
Aaa çok garip evet  mantikli
(553 puan) tarafından
Salçalı yağlı gibi oluyo ama o su:/
(2,631 puan) tarafından
Mesela canım, brokoli haşlıyorsun, tencere derin ve suyu denk gelmiyor. Pilav mesela. Onun buhar suyu. Yani derin tencerede yaptığın şeylerin sularını ver. Ama et tavuk vs haşlamış isen onların suyunu verme. Çünkü buharlarına bile et yapışıyor. Mesela çay demledin, demligin altından şu damlar hep buhar suyu. O suları bile biriktirebilirsin
0 oy
tarafından
Cnm valla az da olsa verdim ben 3 ayliktan beri ama az iciyodu zaten
tarafından
3 aydan sonra mantıklı evet
0 oy
(163,331 puan) tarafından
İlk kez dun verdim öögg dedi yaa begenmedi :((
(1,101 puan) tarafından
:) çok tatlı ya alışır annesi
tarafından
Aaa beğenmedimiiii
(163,331 puan) tarafından
Valla begenmedi yaa
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Ben mayıs sonu doğurdum 1 aylıktan itibaren 2 3 çay kaşığı vermeye başlamıştım. 4 aydan sonra 30 cc filan günlük içiyordu. Şimdi 10 aylık 250 cc içiyor günlük. Su dan zarar gelmez hem kabız olmuyorlar. Bence verin yani
tarafından
Bencede verilebilir ya
tarafından
Bu sari akillidir,
O diyisa vardr bi bildigi sjsjs
0 oy
tarafından
3 aylik iken vermeye basladim
tarafından
Merak ediyorum bu konuda anne adaylarının düşüncelerini bencede 3 aydan sonra verilir
0 oy
(636 puan) tarafından
Ilk 6 ay hic vermedim ek gidaya da baslamadim 180. Güne kadar. Ek gıdaya baslayinca su icirdim. Haziranda dogum yaptim o sicaklarda dahi vermedim anne sütünun %90 ı su zaten. 
tarafından
Anladimmm :)
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Her iki kızımda da ilk 6 ay sadece anne sütü verdim o yüzden suya gerek yoktu 6 ay bitince verdim ikisine de. 
(12,521 puan) tarafından
Linç etmediğin için teşekkürler:D
tarafından
Kim linç etmediği icin
(12,521 puan) tarafından
Sen :D kız ben burda bi soru sordum su ile alakalı Bi saldırma herkeste :D bana dr ilk 6 ay anne sütü dedi süt de yeterli su var dedi ikisinde de vermedim ama burdaki kankiler sağolsun ne kadar vereyim diye sordum ay sen su vermedin mi yazık çocuğa vs :/
tarafından
Sen annesisin onun için  hangisini doğru hissettiysen onu yaparsin ayrıca yanlış yada doğru yapmista olabilirsin ama herturlu bebeğini düşünerek yapiyorsun
(12,521 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤️❤️❤️
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Doğduktan bir kaç gün sonra vermeye başladım
tarafından
Dogduktan sonra su mu verilir canm erkn bence daha
(2,591 puan) tarafından
Hemen vernedim birkaç gün dedim. Gerçi farketmez. Ben verilmesi taraftarıyım. İki çocuğumada öyle yaptım
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Ben geceleri bir kere rahat uyusun diye mama verdigim için doğduğundan beri veriyorum 
0 oy
tarafından
Ben son 10 gündür anne sütüne ek mama da vermeye başladım canım Yani son 10 gündür suda veriyorum ama suyun tadını pek beğenmedi bebeğim o yüzden içirmek biraz zor oluyor
0 oy
tarafından
Mama alıyorsa her mamada sonra iki kaşık verilir etmiyorsa da 3 aydan sonra verilmeli hava sıcaksa da verilmli
0 oy
tarafından
2 3 aylıkken vermeye başladım az az 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Dogdugu gunden beri veriyorum anne sütü aldığı halde 
0 oy
tarafından
Iki aylık oldu iki üç cay kasigi veririm günlük 
0 oy
(6,680 puan) tarafından
6aya kadar sadece anne sutuyle beslendiyi icin hic vermedim bi kac kez verdim istemedi de ama ek gidaya gecinci vermeye basladim 
0 oy
(389 puan) tarafından
Doğduğundan beri

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
23 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 499 göst.
3 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
7 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ht (2,672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 296 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,614 soru

24,061,181 cevap

330,155 kullanıcı

...