0 oy
1,219 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,342 puan) tarafından
Kızlar eşim geçen hafta perşembe gününden beri evde. Hatta ondan önce burda da paylaşmıştım Lcw mağazalarını kapatmış depolarını kapatmamış diye ondan 2 gün sonraydı sanırsam eşimi de idari izne çıkardılar 1 nisana kadar. Çalıştığı bölümde 2 kişi de virüs pozitif çıkmış biri de vefat etmiş malesef ki ☹☹ ondan dolayı iznini de 9 nisana kadar uzattılar ama 4 5 gündür arada hapşuruyo öksürüyo boğazım ağrıyo diyo benim de birkaç gündür boğazım ağrıyo ama soğuk bir şeyler içtim diye böyle oldu diye düşünüyorum. Eşim bu kış boyunca arada böyle oluyodu alerjisi de var hapşuruyo normalde de ama iş yerinden dolayı kendinden supheleniyo hastaneye de gitmedi. Eşime de bulaşsa şimdiye kadar belli olmaz mıydı? Linçlemeyin yadırgamayın lütfen. Çok korkuyorum 

20 Cevaplar

+1 oy
(1,370 puan) tarafından
Böyle bir durumda önce sağlık bakanının online testini deneyin sonra 184 u arayın hemen hastahaneye gitmeyin zaten o kadar uyarıyorlar bu sebeple fazladan insanın hem yoğunluk yaptığıı hemde virüs yoksa bile diğer vakalrdan bulaşabilme tehlikesi olduğu icin
(2,342 puan) tarafından
Tamam çok sağol canım söyledim bakacak şimdi
(7,931 puan) tarafından
Bu daha mantıklıymış
(1,370 puan) tarafından
Rica ederim inş yoktur öyle bir sey
-Reklam-
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Neden linçleyelim canım ya Rabbim korusun inşallah 
(2,342 puan) tarafından
Ne bileyim ya niye hastaneye gitmiyo ya da etkileniyoruz falan derler
(12,521 puan) tarafından
Diyen az öte dursun
0 oy
tarafından
Canim gidin bence ya en azından içiniz rahat olur 
(2,342 puan) tarafından
Normalde de gitmez hastaneye söylüyorum ses etmiyo
tarafından
Canim gidin bence geçen ben gitim görseniz bi sürü corona hastası var milet azrail görmüş gibi kaçıyor test yaptirsin içinizde rahat olur hem
(2,342 puan) tarafından
Önce sağlık bakanlığını arasın da gider inşallah
0 oy
(255 puan) tarafından
Neden lincleyip yadirgayalim canım hepimiz aynı durumdayiz bi kaç gün daha kendini dinlesin bakalım kuru öksürük nefes problemi varsa ozmn hastaneye gidin derim bide yüksek ateş varsa
(2,342 puan) tarafından
Ne bileyim canım etkilendik diyen olur hastaneye niye gitmiyorsunuz diyen olur. Kuru öksürük değil de boğazım kaşınıyo diyo. Ateşte yok
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Canik 184 u ara onlar size bilgi verirler, endişelenmeli misin diye
(2,342 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Bu virüsün en belirgin özelliği nefes darlığı boğuluyorum hissiymiş. Şüpheyle yaşamak daha zor canım. Bence doktora gitmeli. Hatta iş arkadaşlarından ölen oldu madem iş yeri direk kontrole göndermeli. 
(2,342 puan) tarafından
Doktora da gitmiyo napcaz bilmiyorum abla. İş yeri de bir şey demedi
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Hapşırık ve boğaz ağrısı virüs belirtilerinde yok. Öksürük var ama en önemlisi ateş ve nefes darlığı. İnşallah bişey yoktur. Biraz da psikolojik oluyor hasta gibi hissediyor insan :(
(2,342 puan) tarafından
İnşallah ya. O da psikolojim bozuldu ya bize de bulaştıysa diyo sürekli
0 oy
(539 puan) tarafından
Kesinlikle hastaneye gitmeli 
(2,342 puan) tarafından
Söylüyorum ama dinlemiyo
(539 puan) tarafından
Allah kolaylık versin Allah yardımcınız olsun
(2,342 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
(820 puan) tarafından
Canim doktor dediki hapsurma burun akintisi genizde kasinma varsa bu corona degil normal griptir coronada %90 ates kesin oluyormus esini takip et gecmis olsun bende rahatsizim suan
(2,342 puan) tarafından
Çok sağol canım biraz olsun rahatlattın içimi. Sana da çok geçmiş olsun
(820 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ne demek canim Rabbim su zor gunleri saglikli bir sekilde atlatmayi nasip etsin milletimize
0 oy
tarafından
Linç edilecek ne var canım benim de alerjik var hapşırıyorum boğaz ağrım da var grip oldum bi yandanda. Esin korkmasın sen de korkma açıklama yaptılar coronavirüsde burun akıntısı yok diye büyük ihtimalle grip olmuştur 
(2,342 puan) tarafından
Allah razı olsun canım içim rahatladı biraz
tarafından
Korkma kuzum eşim de çalışiyor hastalandı doktora gitti burun akıntısı boğaz ağrısı öksürük vardı ilaç verdiler iyileşti şükür. Allah hepsini korusun inşallah hepimizi
(2,342 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Aslında doktora gitmek en mantıklı iş yerinde varsa. Ama hapşırma ve boğaz ağrısına gelirsek benimde alerjim var bu sıralar çok hapşırıyorum ve arada boğazım ağrıyor gibi oluyor  
(2,342 puan) tarafından
Gitmedi işte kaç gündür canım. Geçmiş olsun sana da
0 oy
tarafından
Virüsün en önemli belirtisi ateş canım Ateşiniz yok anlattığın kadarıyla olsa belli olurdu şimdiye 
(2,342 puan) tarafından
İnşallah öyle olur ya canım sağol
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Niye linçleyelim canım. 

Korona hattını arayın onlar sizi yönlendirsin.böyle Bi durumda şüphe etmen çok normal. test felan yapılır buraya da yaz haber et bizede
(2,342 puan) tarafından
Ne bileyim canım belli olmaz burdakilere etkileniyoruz diyolar. Söyledim arayacam dedi aramadı daha
0 oy
tarafından
Cemi cümlesini korusun Rabbim
(2,342 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(667 puan) tarafından
Canim virusu aldiktan sonra 15 gune kadar uzayabilen bir kukucka suresi olabiliyormus ve bazi kisilerde hic belli etmeyebiliyormus yani eger varsa su an test yapmadan anlasilmayabilir insallah yoktur diyelim
(2,342 puan) tarafından
Evet onu da duydum ya inşallah ya
0 oy
(95 puan) tarafından
Canım ateş de oluyomuş çoğu vakada eğer ateş yoksa endişelenme 
(2,342 puan) tarafından
Bazılarında da olmuyomuş canım inşallah bir şey çıkmaz ya
0 oy
(70 puan) tarafından
Neden yadırgayalayim canım ben günde kaç kez ateş ölçüyorun kendimi yokluyorum hepimiz aynıyız çalışıyorum korkuyorum kac gün oldu işten izinli olalı biraz daha sina ve gidin hastaneye 
(2,342 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Bugün 10 gün oldu işte
(70 puan) tarafından
Bence bu zamana kadar ateş olurdu canım arkadaşım korktu şüphelendi doktora gitti doktor demiş seb bunu öyle kokay bişey sanma olsan nefes alamaz ateşten duramazsın demiş bebce bu korona değil ama takip et yinede
(2,342 puan) tarafından
Ay inşallah öyle olur canım çok sağol
0 oy
(313 puan) tarafından
Hastaneye değil ama bağlı olduğunuz sağlık ocağına gidebilir sağlık ocaklarinin girişine Ateş ölçmek için görevli koydular iç ateşine baktirabilie
(2,342 puan) tarafından
Canım evde atesolcerle baktık ama yok dıştan iç ateşe nasıl bakıyorlar ki
0 oy
(982 puan) tarafından
184 ü bi arayın canım inşallah bişey yoktur 
(2,342 puan) tarafından
İnşallah da Söyledim ama aramadı ki deli ediyo beni
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Canım iş yerindeki vakayı anlatırsa test yaparlar diye düşünüyorum..

Geçmiş olsun.. bu aralar psikolojik olaraktan kendimizi öyle hissediyoruz.. hepimiz acaba diyoruz ama alerjisi va varsa ondandır.. yinede 

bence bi test yaptırsın.. içiniz rahat etsin.. geçmiş olsun..
(2,342 puan) tarafından
Çok sağol canım. Olmadı yukarıda bi arkadaşın dediği gibi önce sağlık ocağına gitsin ama 184 ü aramadı sağlık ocağına gideceğini de hiç sanmıyorum ☹
(3,186 puan) tarafından
Varsa c vitamini alsın.  süt yoğurt vs bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalışın..

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 929 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 279 göst.
0 oy
7 cevap 462 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Metinin annesi (329 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,479 soru

24,072,814 cevap

330,775 kullanıcı

...