Kizlar benim esim suriyede gorevde simdi eşimle görüntülü konuşuyorduk telefonum bozuldu falan dedi bende şaşırdım nasıl yani konuşuyoruz ya dedim bu değil diğeri dedi bende başka telefonu olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim urfadan almıştım ya dedi (bir sure orada gorev yaptı ) suriyeye girmeden şok oldum baya sana söyledim dedi yok soylemedin dedim bozuldum tabi niye bozuldun söyledim sanıyordum dedi yani 2 tane mi telefonun var dedim evet ama 1 tane hattım var dedi urfada kaçak telefon aldım 1 milyara bu bozuluyordu birşey olursa kullanırım diye dedi bende birşey demedim sonrada internet çekmiyor ya burada bu telefonu wi-fi olarak çeksin diye yukarıya koyuyorum dedi bende bozuldum birşey demedim sonra bana şimdi telefonu kurarım bak sonra hiç görüşemeyiz dedi birşey demedim normal konuştuk ondan sonra telefonu gösterdi falan ben dalgaya aldım ondan sonra şarjı bitti kapandı sonra mesaj attım sarjin bitti heralde dedim evet yazmış sonrada aramayacak mısın yazdım sadece hayır yazdı siz olsaniz ne düşünürsunuz :( <!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/share/clipdata_200328_194120_926.sdoc -->
1,486,519 soru
24,302,186 cevap
344,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın