0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (864 puan) tarafından
Kızlar kendimi bildim bileli inceyim çok güzel de yerim çocukken de çok yemişim annem söyler hep genelde yemek yer tuvalete çıkarım hamileyim de tabikide kiloda aldım normal olarak azıcık aldım sizlerde böyle metobolizma sı hızlı çalışan var mı

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim hamile kalmadan once *** calismazdi.hamile kaldigimdan beri yedigim yarim saat icinde cikiyo sukur ama ben en son 2 hafta once +18 dim :D

-Reklam-
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Benimde aynen öyle metabolizmam
0 oy
tarafından
Bende öyleyim hamileyken 10 kilo aldım 50 kiloydum 3 ay oldu doğum yapalı 49 kiloyum
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Aynı durum bende de var canım. Baya baya yiyorum alamıyorum asla. Ama suan hamıle oldugum ıcın gayet ıyı aldım. Normal, de baya hemen yemekten kalktığım gibi lavaboya kosarım. 
0 oy
tarafından
Ben öyleyim sanrm. Ama ben ilk okula kadar hem tombulmusum. Hatta 1 bucuk yasinda anca yurumusum kendimi tasiyamazmisim. Snra alamamaya basladim. Gebelikten snra biras düzensizlesmisti suan yine iyiym. Istemsizce kilo veriyrm
0 oy
tarafından

Yok anam kesskeeee :D

0 oy
(3,749 puan) tarafından
Metabolizma çalışıyor ama kiloların benimle yaşamayı seviyor galiba gitmiyor :) :) :) 
0 oy
(18,767 puan) tarafından

Ben bekarken öyleydim evlendim metabolizma yavaşladı. Bekarken yemekten sonra tuvalete koşardım :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 333 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
5 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sultanhanim (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
7 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Honeycan (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
7 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Honeycan (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,417 soru

24,183,190 cevap

336,461 kullanıcı

...