0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından
Melesefki  bu lanet virüs  5 10 kişinin tedbiriyle  olmuyor.. ve yine malesefki fedakarlık yapanlar da  diğer umursamaz davrananlar yüzünden bi kıymeti kalmıyor unutmayın stok sosyal izolasyon dan önemli değil ! Çıkma yasagi olacak diyip marketlere akin etmeyin öyle bile olsa alışveriş için çıkılabilir  zaten.  Sizi yasak cıktı deyip o anda zincire vurmicaklar..   bir arkadaşın postu üzerine yazıyorum amacım tartışma değil toplamayın yapmayın kendinizi düşünmüyorsanız herkesi düşünmek zorundasınız.. gerçekten binlerce kişide ölse bu rahatlık bitmicek heralde..   

5 Cevaplar

0 oy
(1,822 puan) tarafından
Coook haklisin canim ayakta alkisliyorum seni ama anlamiyorlar iste toplasip duruyorlar
(2,422 puan) tarafından
Valla yayıldıkça hem bu süre  uzucak  onalr yüzünden.  Birde kader diyolar. Tedbir sünnettir bunu  unutmuşlar
(1,822 puan) tarafından
Tabi tedbir bizden takdir Allahtan. Allah tedbirinizi alin diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım çok haklısın bak markete gidiyoruz istediğimizi bulamadım geri geliyoruz bunlar gibileri yüzünden

(2,422 puan) tarafından
Stok ları varken ölmezler ama stok can kurtarır kesin..
(1,822 puan) tarafından
Canim marketlerin cogun sinir getirdi iki urunden fazla vermiyorlar burdaki marketler hep yazi astilar iki urunden fazla almayiniz diye sizin orda yapmadilar mi
tarafından
Yooo kız alan alıyo kıtlıkdan çıkmış gibi valla demo doğru valla stok yapınca sanki hastalıktan kurtulcan ilginç insanlar
(1,822 puan) tarafından
Ah canim iste bencil insanlar onlar alirlar alirlar koyarlar eve anca bi fakire ihtiyaci olana yardim etmezler ama. Bizim burdaki marketlerde raflar dolu kimseye iki urunden fazla vermiyorlar keske sizin ordada yapsalar oyle yazik millete
0 oy
tarafından
Haklısn canm 1 hafta oldu hala eve bakliyat alamadm ne zaman gitsem yok sabah erkenden gel diyolar hamiş halimle nasıl gidim bilmiyorm
(2,422 puan) tarafından
Işte  düşüncesizlik  sonumuz hayır olsun
0 oy
(143 puan) tarafından
Çok haklısın canım 
(2,422 puan) tarafından
Keşke haklı olmasam da insanlar otursa yerinde
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Ben annemi görmüyorum kaç zamandır aplam görmüyorum dçsırf zarar görmeyelim diye. Riske atmıyorum ama millet toplanıp gayet sele serpe rahat rahat takılıyorlar. 

Ve bu tarz insanlar kendi evlerinden birisi ölmediği sürece akıllanmaz! 
(2,422 puan) tarafından
Bende annemi görmüyorum  markete bile cikmiyorm  çocuğumun  bağışıklık değeri düşük zaten diye :(
(2,160 puan) tarafından
Atlatıcaz bu günleri geçicek işallah canım ya :(

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 112 göst.
23 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
23 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,307 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 315 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu