0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (5,370 puan) tarafından
Kızlar en fazla 45 binlik bi araba anlayan var mı arabalardan tavsiye edebileceğiniz 

7 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Şu anda araba piyasası dengesiz canım. 0 almak istersen 45 bine var araç ama şu anda sıfır arabalara 5-6 ay en az sıra veriyorlar yıl sonuna kadar galeriler boş böyle gidicek. 

Normalde ederi 45 bin bandında olan ikinci el araçlar da şu an yukarda anlattığım şey yüzünden 60binden başlıyor. Ama eğer düşünürsen peugeout’nun ikinci el eski kasa araçlarına bakabilirsin şu anda benim gördüğüm piyasada en rahat giden araç 206,306 gibi pejolar
(5,370 puan) tarafından
Tmm canm bn anlamam zaten arabadan size sorayım dedim
(1,690 puan) tarafından
Mecbur değilseniz birkaç ay daha bekleyin derim yaz biraz geçsin
(5,370 puan) tarafından
Virüsten dolayı alalım dedik canım dolmuşla gtmesin eşim diye bide alışveriş fln toplu yaparadın ikide bi gidilmez arab olmayınca sıkıntı işte
-Reklam-
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Kiz arabalar iki kati olmus almayin simdi az bekleyin
(5,370 puan) tarafından
Ya bizde şu virüsten dolayı alsak diyoz en azından alışveriş fln kolay olur eşim işe dolmuşla gidiyor kalabalığa girmesin diye :/
0 oy
tarafından
Bizim arabadan al canim opel vectra dur resmi vardi birazdan atayim biz 38 aldik
(5,370 puan) tarafından
Tmm kuzum bakaym saolasın
0 oy
(53,863 puan) tarafından
bizimki 14 bindi aldigimizda :) 1996 model burdaki cogu cogu anneden büyük:)
(5,370 puan) tarafından
Ne marka bizimde 97 model vardı sattık bileydik virüs olcağnı satar mıydk ya idare ediyodu bizi
(53,863 puan) tarafından
uno sx canim :) minik pirtigimiz tirtilimiz yetiyor bize :) gely vardi sattik bunu aldık
(5,370 puan) tarafından
Opel corsaydı bizimkide 97 model 16 ya sattık ya çok ucuza gtti bide keşke dursaymş olan oldu artık :)
0 oy
tarafından

Bu süreçte almayın bence , 

Alacaksınız da iyice araştırın bazı arabalar var pert çıkıyor fallan m...
(5,370 puan) tarafından
Niye ki canm
0 oy
tarafından

image

image

Araba bu canim kayserideyim yeni aldik ortadaki adn   plakali olan 46 olan eski plaka ama arac ayni

(5,370 puan) tarafından
Tmm kuzum saol güzel aslında tabi yakıt cart curt onlardan anlamam bn
tarafından
Yok guzel yakiti esim daha kullanisli oldugunu soyledi ben hic almam da kullaniyorum cok rahat
(5,370 puan) tarafından
Tmm canm tşk ederim
0 oy
(667 puan) tarafından
Esim gecen ay opel corsa aldi otomatik vites en cok benim icin aldi hem ufak bi araba yani benim icin kullanmasi kolay hem manuel degil ben manuelde biraz zorlaniyorum araba 42 bin tuttu aldigimiz adam temiz kullanmis zaten dizel fazla yakmiyor da ama su an biraz bekleyin istersenz araba fiyatlari cok artti biraz ucuzlasin 
(5,370 puan) tarafından
Tmm canm tşk ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,790 soru

24,063,910 cevap

330,272 kullanıcı

...