0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (3,676 puan) tarafından
Kizlar abim 2018 yazi evlendi bu 2 eşi.ilk esiyle cok kısa sure evli kaldılar zaten.

Abim 28 yaşında daha cocugu yok. E haliyle oda cok istiyor artik yaşı geldi gidiyor.

Yengem ise yadirgamiyorum sadece bilgi vermek icin söylüyorum biraz fakir bir aileden geliyor.

Ilk adet gormeye basladigindan beridir hep duzensizmis zaten 2 3 ayda 1 adet görüyor kimse ne bi doktora götürmüş ne bişey.

Annem gelin aldiginda goturdu hap verdiler hap ile adet goruyor lakin malumunuz hap kullanirken gebe kalamaz.

Şu zamanlar sogan kurunu cok duyuyorum yakınınızda veya kendinizde uygulayaniniz oldu mu ?

Okuduguma gore 15 gun kullanılıyor sonra 6 ay ara vermesi lazim bu 6 ay içinde gene gebe kalamiycak eger işe yaramazsa ilk seferden öylemi.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım bende de evlenmeden önce adet düzensizliği vardı bazen iki ayda bir 3 ayda bir gorurdum bazen kasiklarim agirir lekelerim olurdu...

En son dayanamadim doktora gittim ...

İnanki kadın doğum dokturu git soğan kürü yap dedi 

Soğanı yıka kabukları ile 4 parçaya bol iç dedi adet olunca gel dedi ...

Ve öyle yaptım adet olunca gittim doktor bana kist vardı ve kistlerin düşmüş dedi kullanmaya devam et bir ay sonra yine gel dedi 

Öyle yaptım bir ay sonra yine gittigimde doktor tamamdır dedi sorun yok dedi ve adetim düzeldi 

Sabah aç karnına bir bardak icerdim 

Öğlen bir bardak akşam bir bardak 

Ve öyle gittim kurtuldum adetim düzeldi 

(3,676 puan) tarafından
Bende cok dedim kullan diye inanmiyor mu ne anlamadim kullanmıyor bi türlü bir çok insandan duyuyorum ben işe yaradığını
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bi arkadasimdan duydum denedim ve ise yaradi o ay hamile kaldim ama sogandan mi baska biseyden mi bilmiyorum
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Kız 6 ay değil 15 gün kullanıyorsun da 15 gün ara veriyorsun öyle benim kız kardeşim kullandı Kocasını çok görmüştüm ama o hamile kalmak için kullanmadım iltihabı vardı onun için
0 oy
tarafından
Doktor a gidip klomen tedavisi istiyorum desin. İlaç ufak ama etkili bi ilaç eğer ki 1 ay tedavi verirse doktor 2 ay daha devam etsin. 3. Ay sonunda hamile kalma ihtimali çok yüksek. 1. Ay da kalabilir yani kalmayacak diye de bişey yok.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 503 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 981 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 239 göst.
8 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ozgegear (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 708 göst.