0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çekyattan düştü pat dıe sese geldim sırt üstü yatıyordu doktora gittim tomografi iyi dedi eve geldim gece 4 de ama kafasının arkasına düştüğü iicn korkuyorum zekasi falan kötü etkilenir mi bisey olurmu başınıza geldimi 5 aylık 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım 5 aylık bebeğin doncgni bilmiyormusn  neden cekyata koydun  insallh bisey olmaz kötü dusnme
-Reklam-
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah ın izniyle birşey olmaz
0 oy
tarafından

Niye yükseğe koyarsınız bebişleri anlamıyorum o kadar çok düşme postu açıldı ki onlardan akıllanıp çocuğumu yerlerde büyüttüm resmen lütfen yatağa koltuğa koymayın böyle postları görünce çok üzülüyorum hiçbir anne isteyerek düşürmez ama tedbirimizi baştan alalım :'(

0 oy
(1,206 puan) tarafından
Aynı şekilde benim başımada geldi hatta biz hastanede yatıoduk bronşitti oğlum beşiğe sen kendini astır pattt fayansa onada hemen  bakıldı edildi elhamdülillah şuan 8yaşında hatta zeka seviyesi yüksek çıktı korkma inş rabbim korur onları yere yatır bundan sonra
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Allahın izniyle olmaz birşey canım. Hepimiz öyle büyüdük düşe düşe... Benim oglusumda 5 aylıkken yatagimizdan düşmüştü hastaneye de gitmedik kusma veya başka birşey olmadı diye şimdi 8baylik maşallah birşey yok. Sende kurma canım inşllah birşey olmaz 
tarafından
Kafa üstü düştü benimki
(3,143 puan) tarafından
Canım bizimkide kafa üstü güm diye düşmüştü Allah koruyor bebekleri ya bence
tarafından
İçimi rahatlattin sağol canim
(3,143 puan) tarafından
Ne demek canım öyle şeylerde pozitif ve soğukkanlı ol takip et bebeğini herhangi olumsuz birşey de hemen hastaneye götürürsün zaten ama diğer türlü sakinlestir sakinleşip birşey olmazsa 3 4 saat de uyutma inşalalh Allahın izniyle birşey olmaz
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Tomografi vs Bi şey çıkmamış ise korkma Bi şey olmaz her bebek düşe kalja büyüyecek cnm daha fazla dikkat edersin Yok benim bebeğim düşmez yok niye koyuyorsunuz demeyin hiç Bi anne düşsün istemez olacağı varmış 
0 oy
tarafından

Lütfen yanlış anlama ancak artık dönüyo bebekler yanlarına yasdık koysaydın ben hep öyle yaparım gerekirse yere bisey ser yere koy dikkat et beyin bu allah muhafaza çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
22 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 252 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 472 göst.
14 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,526 cevap

336,308 kullanıcı

...