0 oy
844 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (91 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Doğuma 1 ay var eşim nisanin 6 sinda annemlere geceriz orda kaliriz dedi bende rahat edemiyorum uzanmak istyorum dedim uzan orda da dedi olmuyo uzanamam biri varken dedim bide evleri çok soguk ısınmıyor sadece 1 oda ısınıyor oda ısıtma cihazyla buz gibi ev kırkın çikana kadarda ordayz dedi 

Benim üsütmemem lazim dedim kalin giyin dedi gelince konuşcaz dedi sizce napaym 

evlerimiz yakin kaynanamla bi anda dogum olur diyor ama sorun şu kaynatamin arabasi sürekli kaynimda yani araba bile yok neden orda kalmami istyoki bunu deyince sinirleniyor

15 Cevaplar

0 oy
(421 puan) tarafından
Gitmek istemiyorum de canım kaynanan size gelsin 40 ın çıkana kadar yada annen yada bi akraba falan illa yalnız kalmamanı istiyosa 
(91 puan) tarafından
Inan kimseyi istemiyorum evlerimiz yakin kaynanamla bi anda dogum olur diyor ama sorun şu kaynatamin arabasi sürekli kaynimda yani araba bile yok neden orda kalmami istyoki bunu deyince sinirleniyor
(421 puan) tarafından
Telefon var canım ararım bişey olursa birilerini gelirsiniz de güzel güzel anlat yani istemiyorum de çocuğum evine gelsin burda kalsın istiyorum bende öyle rahat ediyorum de
(91 puan) tarafından
Konuşcam uzun uzun anlamazsa gitsin kendi kalsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebek üşütür hem sen lohusa halinle nasıl kalıcaksın uzanman gerek rahat giymen gerek dak bi cocuk emzirmen lazm kocanı karsına al anlat canm her seyi
(91 puan) tarafından
Evet kaynanam evde ısınamiyoz diye söylenip duruyo o haliyle beni yanina cagryor
tarafından
Kaynanan gelsin o zaman
(91 puan) tarafından
Gelmem diyor ramazana gelyor zaten kaynatan napsin diyor
tarafından
O zaman her kes kendi evinde otursun
(91 puan) tarafından
Bende öyle istyorum ama şartlar
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Gitmek istemiyorsan zorla kalacaz diyemez ki sende kalmak zorunda değilsin söyle eşine ben evinde kalacam mecbur degilim orda kalmaya de
(91 puan) tarafından
Diyorum canm tripleniyor konuşmuyor benle anneside küsüyor bi alem bunlar ya
(22,057 puan) tarafından
Eee triplensin küssünler senin rahatından önemli değil valla istemedigin yerde kalma
0 oy
(54,111 puan) tarafından
dogumda esin bi yere mi.gidecek oturun kendi evinizde anneler size yardima gelsin
(91 puan) tarafından
Yok kiz bi yere gtmycek ama iş saati cok uzun sabah 7 bucuk gece 12 annem ve kaynanam gelemeyiz dediler cunku ramazana denk gelcek bide annemin 2 oglu var yani kardeslerm bide babam var onlar tüpü ble acamaz kaynanamda kaynatan var diyor
(54,111 puan) tarafından
yorumda gördüm yakinmis istese gelir inada bindirmis otur evinde canim bende cogunlukla tektim madem çok dusunuyorlar onlar gelsinler.
(91 puan) tarafından
Vrus var dye cikmiyolar bi akilli onlar zaten
(54,111 puan) tarafından
ee seni cikaracaklar :)
0 oy
tarafından
Eşini ikna et ve gitme canım. Ne gereği var hamile olan sensin onların gelmesi lazım. Önemli olan senin rahatın. Ayrıca bebek hasta felan olur sogukmus kırk gün nasıl duracaksınız yaa
(91 puan) tarafından
Gelde anlat işte
tarafından
Bir şeklilde ikna etmelisin canimmm
0 oy
tarafından

gunduz gelsin kaynanan ne gerek var senin gitmene esinde seni zorlamasin bu konuda rahat eddmezsin canim 

(91 puan) tarafından
Tabiki edemem kaynanm evden ckmyo vrus var dye
0 oy
tarafından
Eviniz yakınsa gerek yok gerçekten insan zor rahat ediyor tek olmak daha iyi pat diye yasanan şeyler degil zaten doğum falan bisey oldumu ararsn gelirler abartmamışsın eşin gereksiz uzatmış gibime geldi
(91 puan) tarafından
Konuscaz dyo ama gtmem bn
0 oy
(1,150 puan) tarafından
İşte halden anlamayan bir erkek daha.. Sen kendi bildiğini oku canım bak pişman olursun sonra. Kendi evinde kal. Onlardan biri gelsin. Olur mu öyle şey.. Lohusalık dönemi çok hassas bir dönemdir. Evinde olmazsan çok daha zor geçecek senin için. Benden söylemesi 
(91 puan) tarafından
Hepsini gectm ben daralirim ya streslenirim kaynanam herseye karsyo bide
(1,150 puan) tarafından
Ayy en sevmediğim tip.. Benimki de öyle maalesef.. Yok canım, allem et kullem et gitme. Olmadı ailen gelsin sizde kalsın. Çok kalabalık değillerse. Hem sen kendi evinin rahatında olursun. Hem de iftar yemek önüne gelir. Yalnız kalmamış olursun, annen arada bebeğe bakar
(91 puan) tarafından
Ramazanda kizlarini damatlarini toplar hep her aksam
0 oy
tarafından
Canım kaynatan varmış yorumlara öyle yazmışsın sen lohusa olacaksın nasıl rahat ediceksin orda eşine öyle anlatmaya calis.  Benim agrin sancım olacak dikisim olacak de . Bebek emzireceksin sürekli ne kadar rahat olabilirsin ki yani. Pijamayla geziceksin. Dikişlerinden rahat oturup kalkamayacaksin. Bir iki gün sonra yük gibi gelmeye başlar sen bı işin ucundan tutamayacaksin. Sana bir tas sıcak çorba getirse yeter yakınmış eviniz zaten. Ne gerek var bu erkekleri ben anlayamadim gitti valla ya onlara olan bişey yok tabi herşeyi biz çekiyoruz 
(91 puan) tarafından
Kaynanam beni görünce oram agryo buram agryo demeye baslyor bana kaliyor işler
0 oy
(518 puan) tarafından
İlk günler kanama çok oluyormuş yatak döşek hep pijama hep kan oluyor göğüslerden süt akıyor babanın kardeşinin yanında nasıl pedimi degistirecem de,bebek sürekli memede kalmak ister nasıl açıp emzireyim de, belki bunları deyince anlar, anası vermiştir o aklı ona sırf gelip bakmamak için
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Eşin rahatlık istiyor kehdine. Şimdi evde olsanız eşin bakacak sana bebeğe ikiniz kalkacaksınız yemek vs ister istemez aksayacak birde eşin hasılsa annesi var diye seni ve bebeği bırakıp dıyarı cıkacak vs çok neden var. Bence en rahat evinde olursun hem salgın var bebek çok zayıf ne işiniz var başka yerde. Ne kadar çok insan o kadar stres ve risk demektir. Kaynanan çok isterse torununa bakmayı o gelsin. Yeni doğan bebeği ya da seni düyansünler biraz. Aile asıl böyle dönemde gerekir öyle kimse kırılıp gücenmeye çalışmasın. Öncelik sen ve bebek eşin fedakarlık etsin. Şimdidan sorumluluklarından kaçmaya calışmasın.
(91 puan) tarafından
Tamda dedigin gibi beni oraya brakip kendi gezmeye gtcek
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Canım normal doğum yapsan dikişin olacak pansuman gerekecek. Çocuğu emzirmesi ve  baştan göğüs uçları acıyabilir hatta yara olabilir. Çok afedersin ben evde kimse olmayınca göğüslerimi açarak durdum iyileşsin diye. Sen 40 gün nasıl kalacaksın. Hadi bir hafta neyse de. Kaldı ki bebeğinde yeni doğum yapmış annenin de doğumdan sonra geleceği yer evidir. İlk gelirsin miss gibi dusunu alırsın. Hem ramazana denk geliyo demissin oruç yok bebek emziriyosun sürekli biseyler yemek durumundasin bol su icmen gerek. Bence bunları eşine güzelce anlat. 
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Birlikte mi kalacaksınız.. ayrıca evler yakınsa kayınvaliden gelsin yanına.
0 oy
tarafından
Ilk dogumum aklima geldi. Allah kahretsin boyle baskıları. Bende iki tane essek kadar kaynimla kumes kadar evde lohusalık geçirdim berbattı. Simdi yine hamileyim esime simdiden söylüyorum nasil rahat edersem oyle yapcam karismicaksin diye oda ne kadar sıkıntı cektigimi gördüğü icin bise demiyor
0 oy
tarafından
Kaynanan gelsın kalsın sen nıye gıdıyo sun ki losuha kadının ne ısı var Orda burda bıde rahat edemezsin ıstedıgın gıbı hareket edemezsin gıyınemezsın cocugu emzirirken bıle zorlabırsın eşin saçmalamış yanı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 450 göst.
0 oy
7 cevap 226 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Naremmm (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 331 göst.
30 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 649 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu