0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından
Kizlar ben polikistik over varya bende 

W ay cocuk tedavilerine ara verilmis doktor bir kac ilac verdi 2 ay so ra zayifla ilaclari duzenli kullan gel dedi bende 

Civan percemi

ASlan pencesi

Hayit tohumu 

Ucuyle cay yapiliyomus kistleri kucultuyomus dogum kontrol yerine bunlari ve sogan kurunu yapicam iki ay yetecek yadar almam lazim 3 den de ve burdaki baharatcimiz acik baharatci. Ben bunlardan kac gram ne kadar aliyim esim alicak da bilemedim 

6 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
İlk defa duydum valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende polikistik over im 10 senelik evliyim senelerve tedavi gördüm 9 sene üstüne zayıflayinca oldu. Neler içtim neler yedim 
(782 puan) tarafından
Evet zayiflamam gerekiyor ve bu surekce kistleride azaltmis olmak istiyorum kac gram alsam yeter bunlardan yaptinizmi daha once
tarafından
Hayıt tohumu ekstresi ictim 5 şişe kadar adet bile olmadim. Karışık otlar macunlar yedim olmadı. En son özel bi macun yapti aktar. Onunla kimyasal gebelik yaşadım. Sonrasında tekrar başka bi macunla kimyasal gebelik yaşadım. Sonra klomenle kimyasal gebelik yaşadım en son artik dahiliye doktoruna gittim. Zayıflayacaksin dedi. Tamam ne zaman geleyim bi daha size dedim. Bende çünkü ayriyetten haşimato var. Zayıflarsan gel zayiflamazsan gelme dedi güzel bi dille. Bende kafaya koydum kilo verdim suan bebeğim 3 aylik.
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Aktarcıyla konuş canım o seni aydınlatır
0 oy
tarafından
sogan cok iyi internette tarifleri var kulln otlarida her birini 300 giram al yeter 
(782 puan) tarafından
300 gram iki ay yeter degilmi hergun iki bardak yapmak icin
tarafından
yeter canim sogan suyunuda  kullancanya cok ta yuklenme kendine insAllah faydasını cok gorursunn
tarafından
sogani kabugu uda kaynat az bisey
(782 puan) tarafından
Sogan suyunu onceden adet sokmesi icin kullanmistim kabuguyla kaynatiyorum
Allah razi olsun canimm insallah
0 oy
tarafından
Canım.bunun en iyi yöntemi kilo vermek . Beni doktorum diyetisyene yonlendirmisti bir liste hazırladık dokuz kilo verdim Allah'ın izni ile üç buçuk aylık kızım var . Gerçekten kilo vermeye çalış rabbim isteyen herkese nasip etsin 
0 oy
tarafından

Canım bendede vardı ama 2 inci doğumdan sonra gitti birde doktor çocuğun olmasi için tedavi görmen lazım demişti gerek kalmadı ancak ben 3 üncü bir çocuğu  istemiyodum hamile kaldım 

(553 puan) tarafından
Nasil gitti ya tamamen mi iyilestinmi ama bana doktor adin soyadin gibi ömür boyu seninle doğumda geçer diye düşünme dedi ya öyleyse bir tane daha dogurayim valla bak:) bu arada post sahibi ben değilim
tarafından
Evet gördüm valla bak bende kalmadı eğer kist olsaydı bende bir kez daha hamile kalamazdım kalmak istesem bile senelerimi alırdı bana da dediydi çocuk olması zor diye yinede allah dan ümit kesilmez hatta erken menopoza bile girebilirsin dedi bana ama 2 inci bebeğimden sonra ne adet ağrısı ne bişey ölüyodum her adette ağrıdan çok ağrı yapıyodu bende

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 752 göst.
5 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 285 göst.
30 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Liyuza kahriman (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.

Kategoriler

1,476,906 soru

24,175,630 cevap

336,099 kullanıcı

...