0 oy
533 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya valla bu insanlar beyinsz yaşıyor ya deli olucam artık bugün annemgile gidecektim geçen hafta çıkmadım evden virüsten ötürü bu hafta gideyim dedim ama aksam bi kaç saat oturur geliriz dedim ama yağmur yağınca evde kaldım babamda dedi gelme hava kötü diye yarinda kaynana olacak kadina gidecektim ayni sekilde akşamına falan oğlunu aramış yarin erken gelin demiş yani kocam insan olup da diyemiyor salgin var aksam gelecez biz diye benimle atışıyor benim ailem bizi düşünüyor benim kocam düşünce kıtlığı yaşıyor resmen ya kızımın yannda içtiği sigaralari söylemiyorum bile ne var yani akşam gitsek neticede gitmiyor muyuz salgına rağmen bu şeytan kadının laflari yüzünden hep soğukluk giriyo aramiza kafayi yicem en sonunda yaa 

7 Cevaplar

0 oy
(572 puan) tarafından
Ben yanlismi anlıyorum yoksa bu viruste misafirliğe mi gitmeyi düşünüyorsun 
tarafından
Aynen öyle ben yine sırf sussun diye akşam gidip geleyim bi kac saatliğine diyorum onlar bide beni erkenden çağırıyorms düşüncesiz insanlar
(572 puan) tarafından
Kesinlikle çikma bu saglik sağlık ya çıkma bacım
tarafından
Bilmiyorum valla napicam bilmiyorum çok zor bunlarla uğraşmak
-Reklam-
0 oy
(221 puan) tarafından
Benim eşimde oyle annemgile gidelim diyorum 1 aydr virüs var diyo götürmedi kendi anneside ayni aradi gelin özledik diye buda tamm dedi inat degilmi bende gitmedim
(221 puan) tarafından
Sorumsuzlar sende inat et gitme
tarafından
Eşim eşim tüm sorun eşim o benim gibi olsa sıkıntı olmicak onlarin lafiyla hareket ediyor küçük çocuk gibi
(221 puan) tarafından
Benim eşimde oyle daha büyümemiş gibi ama benim inadımida  biliyo  gitmem dediysem gitmiyom oda artk zorlamaktan bıktı
tarafından
Darısı bana o zaman
(221 puan) tarafından
Inadından vazgeçmezsen oluyo
0 oy
(53,842 puan) tarafından
madem kavga ettin gitmeyin 
tarafından
Kavgaya götürmedi atıstık trip atiyor gitmesem kiyamet kopar sonra hic umurumda değil valla kizim daha önemli isterse kavga ederim
(53,842 puan) tarafından
bugun kaynanam koyden indi esimle bankaya falan gittiler dsvet etmedik. annemlerle ayni mahallede sayiliriz özledik sıkıldık ama ne biz gidiyoruz nede onlar geliyor anlayış süreci bu dönem
tarafından
Ne güzel olmasi gerekende bu ben ailemle görüntülü  de görüşüyorum cahil insanlar anlamiyor böyle seyleri ama maalesef
(53,842 puan) tarafından
bisde goruntulu konusuyoruz canim ozliyorlar
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Baslıcam mısafırlıgınıze ya yok demek bu kadar zor degıl ya 
tarafından
Söz konusu kendi ailesi olunca akan sular duruyo virus bi onlari vuraydida göreydim o zaman
(1,652 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin valla insanlar kıt kafalı cıjnasana sen bebekle kndı ailene de onlara da yok de mesele saglık
tarafından
Keske biraz benm ailem gibi olsalar sinirlerim yıprandı onların elinde çıldırıyorm artık
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ben daha çok kızının yanda sigara içmesine takıldım benim eşimde kullanıyor balkonda içip elini ağzını yıkayıp çocuğa öyle yaklaşıyor. 
tarafından
Yok valla canm her gün kavgasini da yapıyorum kızı zehirledin yeter artik diye en sonunda paketlerini çöpe atacam baska çare birakmiyorlar insan dilinden anlamiyolar
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Şaka mızınız siz ya .sizin gibi yapanlar yüzünden yayılıyor bu virüs. Biz günlerdir evden çıkmadık ***** miyiz da bunu yapıyoruz kendimize . Bu ne dusuncesizlik. 
tarafından
Benim annem babam sırf bu yüzden gelmek istemiyorlar bize bana da gelme diyolar ama ben bunlara bunu anlatamıyorum cahil insanlar napicam bilmiyorm bunlarla
(7,117 puan) tarafından
Acik açık söyleyeceksin gelmeyin diye.
tarafından
Beni erkenden gel diye çağırıyorlar artik virüsü gectim sıkılıyorum dedim eşime sıkılıyorsun diye hic gitmeyelim o zaman varmi öyle bisey diyo gelde sinirlenme
0 oy
tarafından
Akşam yada sabah fark etmez hiçbir yere gitmemen lazım hele ki çocukla 
tarafından
Işte bunu hiç anlatamiyorum onlara ciddiye almiyorlar öyle ben düşünce yapıp gidiyorum yine onlar dahasını istiyor sinir ediyorlar insani
tarafından
Gitme boşver ne kendi ailene nede eşinin ailesine kimseyi düşünme zamanı değil şimdi otur evinde sokağa çıkılacak gibi değil
tarafından
Sokağa çıkma yasağı gelse de ceza yese çıkanlar baska türlü oturamicak insanlar evinde
tarafından
Malesef ki hala millet gezme derdinde

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 697 göst.

Kategoriler

1,468,389 soru

24,057,591 cevap

329,979 kullanıcı

...