0 oy
742 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar esim memur 5 buçuk maasi var altimizda nissan qasqai arabamizda var maddi anlamda ailesinden bile istese çıkarıp verirler durumları iyi ama adami özel hastanede doguma ikna edemedim ya devletin neyi var dio çıldırcam millet asgari ucretle gecinen adam gdiio esim rahat doğum yapsın die ozele bizimkinin kafasi bozuk ya

25 Cevaplar

0 oy
(657 puan) tarafından
Durumun varsa özelde yap iyi bi doktor olsun ben özelde yaptım devletten daha çok ilgileniyorlar benim doğum yaptığım yerde 1 tane devlet hastanesi vardı sancım vardı 34 haftamda pislikler doğuma alacaktı doktoruma gittim hiç birşey yok dedi 40 haftamda doğurdum devlettede iyi doktorlar var ama temizlik ilgi açısından daha iyi 
-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından

Benim Eşimde memur  bende onu devlete ikna edemedim . Adam devlet hastanelerine öcü gibi bakıyo yok herkes odaya daliyomusta  bi randevu 15 gün sonraya veriliyomusta bahanesi çok .  En ufak giripte bile özel hastaneye gider . Arabamızda yok taksiyle gidiyoruz sen düşün .  

0 oy
(1,241 puan) tarafından
Enteresan bende esimde devlet memuru normalde de ozele giderdim bir problemim oldugunda cunku hafta ici calisiyorum hafta sonu bosuz ikimizde o yuzden ozele hep gittik devlet aklimizda yoktu ha devlette cok cok iyi doktorlarda var biliyorum bazilari artik yogunluktan bikmis yilmis oluyor;) ama bilemedim devletteki doktorunuz iyi ise cok sikinti yapmayin ama illa ben ozelde dogum yapmak istiyorum diyorsaniz esiniz bir zahmet isteklerinizi karsilasin...
0 oy
tarafından
Milletin askeri ücretleri ile geçinen insanları niye küçümsüyorsun evet parası olan cimri oluyor genelde .

Örneğin eşim askeri ücretle calisiyor lakin hamileyken bende çalıştım 10 bin lira rapor paramı eşimin alacağı arabaya kattım 

Kontorollerimide ozelde yaptim doguma 1700 tl verdim 2 saatte doğum yaptım ayrıca eşim yanında doğum yaptım. 

Sen git onu eşine anlat bize değil. 
tarafından
Asgari ücretle gecineni küçümsemiyorum tabiki demek istedim maddi durumu iyi olduğu halde böyle
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Dogumda ozele verilen oaraya yazik canm sen dogrcan zaten 
tarafından
Bu cimrilik oluyor bence al bir tane daha :)))
Kardeşimde öyledir hava atıyor bana devlette bedava yapicam bak gör sen o kadar para verdin diyor noldu biliyormusun.

Sabah 10 sancisiyla hastaneye gitti kızı bir odaya hapis etip ertesi gün gece 4 e kadar aç bırakıp kanaması gelene kadar ağlattılar yazık ya
(2,718 puan) tarafından
Canm ozelde dogum yapiyosan prenses gibi muamele gormk istiyosan en mukemmel ozelde yapcaksin siradan ozellerde yazik verilen paraya bu cimrilik degil bnce hm ozelde  sorun cikti zaman hmn devlete sevk o kadar iyilerde neden ozele sevk ediyolar bnde devlette yaptim elimi yuzumu oksadilar tamm bitti az kaldi diye durmadan gelip gidip ilgilendiler bnce onlarda sen nasil davranirsan oyle davraniyolar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 257 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysrtnc (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,542 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 338 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 398 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,160 soru

24,094,973 cevap

332,027 kullanıcı

...