0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (2,840 puan) tarafından

KIZLAR BENIM EVDE NET YOK BUYUK OGLAN NET BAGIMLISI OLMASIN DIYEE AMA BENIM BU ARA BUNALAMALARIM BASLADI TV YE TELDEKI NETLERI BAGLIYALIM ISTIYORUZ AMA ESIMDE BENDE BECEREMEDIK ONU GECTIM TV DE USB YERINI BULAMADIK UYDUYA TAKILIYO KABLO SADECE ONU TAKIP TELDEKI VIDEOLARI RESIMLERI SARKIALRI DINLIYEK DIYOZ O DA BULUNAMADI AYGIT DIYO AYYY YARDIMMM EDINN LITFENNNMM LITFEENN

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizde de net yok :( çok berbat bir şey beeeee
(2,840 puan) tarafından
hemde ne berbatt bide adamin bu ara cimriligi ustunde
tarafından
Öğk cimri koca daha da felaket :D
Çok sıkıcı oluyor be internetsizlik
(2,840 puan) tarafından
kiz suan dipte telin netide zor cevap veriyom ki dusun normalde cimri degildir ama sagolsun corona onada vurdu valla kafam bozuluyo ilk 4 ay ucretsizmis turkcell net onu cektircem valla eve bu gidisle
-Reklam-
0 oy
(2,890 puan) tarafından
 onu yükselticisi var yani öyle doğrudan bağlayamıyorsun 
(2,840 puan) tarafından
nasil bisi kiz ooo de bakem
(2,890 puan) tarafından
Vallahi cnm Hdmı kablosu olması lazım bir de telefon televizyon uyumlu ise telefondaki wifi alanını kullanmayı deneyebilirsin ama işe yarar mı bilmiyorum
0 oy
tarafından
Kiz genelde arkada kablo girişinin oralarda oluyor usb girişi. Bi de tl görmüyor demekki tv tl ayarlarına bak bi görünürlük falan açık mı ya da eşlemeye izin ver gibi bir şey çıkmasi gerekir 
(2,840 puan) tarafından
o dedigini bulsam ahhh o da yok baglayinca usb yi aygit ara diyoz bulunamadi diyoo
tarafından
Başka da bilemedim ☺
(2,840 puan) tarafından
bukre arkadas bi kablo demis bakiyomda nette bayag uygunlar var en iyisi esime soyliyim yarin isten gelirken alsin netten gelmesi uzun surer simdi daral geldi bana bea
tarafından
Ahaha öyle yap kuzum en iyisi internet olmayınca çok sıkıcı ama tvde düzgün bir şey olmuyor zaten eve tıkanıp kaldik
(2,840 puan) tarafından
evet yaaa bide bebelerde durmuyo artik daraldim giii valla
tarafından
Benim bebiş karnımda rahatım şimdilik kiz ☺
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Canım kabloyla işiniz yok ki yansıtma var telefonlarda tv den telefona baglanacaksiniz kablosuz.. Telefondaki interneti tv de kullanmak istiyorsanız da kendi telefonunuzdan internet paylaşımını açacaksınız tv den de wi-fi yi açacaksınız baglanacaksiniz :)
(2,840 puan) tarafından
iste tvnin wifi seyini bulamiyoz kiz
(1,249 puan) tarafından
Ayarlar bölümünden giriceksiniz kablosuz falan yazar zaten
(2,840 puan) tarafından
dur bakem bi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 103 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 292 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elifylmz0660 (1,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 298 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,194 soru

24,083,026 cevap

331,304 kullanıcı

...