Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar bu ne kadar doğru sizce ?
0
oy
411
göst.
27 Mart 2020
Diğer
kategorisinde
İnstructor
(
738
puan)
tarafından
soruldu
Biliyorum hepimiz korona sebebiyle korkuyoruz ama kontrolleri aksatmak ne kadar doğru sizce kimisi sancısı veya herhangi biseyi geldiği halde gitmeye korkuyor valla ben giderken maske vs de takmıyorum arabayla gidip geliyorum elimi hiçbir yere vurmuyorum gidip geldikten sonra elimi yüzümü güzelce yıkayıp üstümü değiştiriyorum doktorumda acil olmadıkça gelme dedi ama ben çocuğumu merak ediyorum hareketleri iyi şuan sıkıntı yapmiyorum o sebeple ama haftaya dayanamaz giderim ondan sonraki hafta zaten doğum olacak.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
27 Mart 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Sorun yoksa neden kendino tehlikeye atıyorsunki
27 Mart 2020
İnstructor
(
738
puan)
tarafından
yorumlandı
Tehlikeye atma değil sezeryan olacağım ondan öncesinde kan degerlerime falan bakılması gerekmiyor mu kan değerim düşüktü düzeldi mi ne oldu bir de bebeğimin boynunda kordon var en çok bu korkutuyor beni
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Mart 2020
Esilla Miray
(
6,676
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben dün gittim cnm ilacım bitmişti 1, 5 aydır gitmemiştim mask3mi eldivenimi taktım bi yere de temas etmedim
27 Mart 2020
İnstructor
(
738
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimde ilacım bitti gidip yazdiramadim
27 Mart 2020
Esilla Miray
(
6,676
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben doğuma kadar gitmeyi düşünmüyorum o yüzden gittim 25 haftalığım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2020
kartopu88
(
4,007
puan)
tarafından
cevaplandı
ben hamile degilim ama hamile olsaydim acil olmadikca gitmezdim , son 3 ay riskliymis corona icin , tabi senin dogumun yaklasmis senin durumun ayri
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen bebek iyiyken fizuli görmek istiyorum diyorsun suanki gittiğin muanede iyiymiş zaten birşey olursa tekrar gidersin ben doktor demedikce gitmiyorum zaten hareketlerini hissediyorsun
27 Mart 2020
İnstructor
(
738
puan)
tarafından
yorumlandı
Fuzuli değil doğum öncesi yapılması gereken testler falan yok mu ya onlar yapılmayacak mi mesela
27 Mart 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Sordunmu doktora birşey yapilcakmi diye ne dedi
27 Mart 2020
İnstructor
(
738
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana doğumdan önce gel bir de doğuma gel dedi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2020
Enes2020
(
4,034
puan)
tarafından
cevaplandı
Sağlım ocağında hamilelik rehberi diye bikart vermişlerdi bana. Orda hanfi aylarda kontrolün çok önemli oldışu yazıyordu.ilk üç ayın bazı haftalqrı ile son üç ayın bazı haftalarında gitmek önemliymiş. Ama bence sorun yoksa gitme. Ben boş boş giderdim hiç bi testi de yaptırmadım . İkinci çocuğum olsa sadece ilk ay ve son ay gidicem
27 Mart 2020
İnstructor
(
738
puan)
tarafından
yorumlandı
Şimdilik sorun yok şükür aman bende olmasın istiyorum sezeryan gününe kadar ama kan değerim falan düşüktü kan takviyesi de yapılmadı bilmiyorum ne olacak ama doğumdan önceki hafta mecbur gidicem bir de doğuma gidicem peki bişey dicem şimdi doğumdan sonra çocuğun kontrolleri olacak onada mi gitmemeliyim cildiricam of :(
27 Mart 2020
Enes2020
(
4,034
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence bunu şimdiden düşünme gereksiz yani. Benim abim çocuğun kontrollerine gidiyor belki senin zamanına kadar yasaklanır da. Ama çok büyük kayıp olmaz inan ki. Ağır sarılık geçirmedikçe Allah'a güven bişey olmaz sen hele doğumunu yap da
27 Mart 2020
İnstructor
(
738
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın da bizde uyuşmazlıkta var net sarılık sebebi zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2020
İkicocukannesim
(
41
puan)
tarafından
cevaplandı
Katılıyorum sana olacak olan olur virüs evde dursanda bulaşır bı şekilde eşlerimiz işe gidiyor marketlerden biseyler alıyoruz başımıza gelicekse varsa kaderimiz de ne yapsak nafile ama çocuk farklı başımıza ne gelirse gelsin virüsten korktuğumuz için doktora gitmiyoruz Allah korusun bebegimize bisey olsa ömür boyu kendimizi suclariz o yüzden doktora gitmeyi kesmemeliyiz
27 Mart 2020
İnstructor
(
738
puan)
tarafından
yorumlandı
İste valla kendim tek olsam asla umursamam çıkmam dışarı ama bebeğimi çok merak ediyorum zaten zayıf ya kilo almıyorsa ya suyu azsa falan kafaya takiyorum
27 Mart 2020
İkicocukannesim
(
41
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben gitme taraftarıyım yazık günah 9 ay karnimizda ne zorluklarla taşıyoruz sadece kendimi düşünüp bebeğimi ihmal edemem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Son haftalarm gidiyorum nstye fln girmem lazım. Maske eldiven bende kullanmıyorum hastanede dezenftanlıyom dka bir
27 Mart 2020
İnstructor
(
738
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende 35+4 de girdim şimdi 36+1 oldum 37+5 de gidicem bir de 38+5 de gidip sezeryan olucam inşallah o zamana kadar bir sorun çıkmaz şu lanet virüs biter
27 Mart 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben 36 da girdm ama usgye bir hafta önden gidiyorum kafamda karısıyor kac haftalığm diye 37 mi 38 mi diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2020
✨⭐Mizgin⭐✨
(
3,143
puan)
tarafından
cevaplandı
Vallahi bacım az önce randevum vardı eşim geç uyuduğu için gitmedik başka bir güne randevu alicam dedi . Aynen canım tedbirini al yeterli zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili bir soru bulunamadı
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri
(12)
Aile & Aşk
(84,687)