0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

karantina günlük leri vol 1 içli köfte yaptım Diyarbakır usuluymus kaynanamdan öğrendim egeheheggre becerdim galiba bu sefer plates topu gibi göbeğim su bidonu gibi bacaklarıma rağmen hala hominigirtlak yemeğe devam hehehytt♥️♥️♥️

6 Cevaplar

0 oy
(2,848 puan) tarafından
Ben 3 marttan beri diyetteyim dun esim yuzunden kacamak yaptimm
(2,848 puan) tarafından
Hahah esim bana kızıyo bagisikligini dusuruyorsun az yiyorsun hasta olacaksin dio ama ben ona uymamaya calisiyorum o kadr vermisim birakamam
tarafından
Boşver boşver uy bence ye sende kilo al :Dddd bişi olmaz bişi olmaz ye hadi :Dddd azimli olman çok güzel kuzum darısı başıma
(2,848 puan) tarafından
Insallah canim cok taktim bu aralar kesin zayiflamm lazim oglumun dogum gunune nisan elbisemi giymek istiyorum icine girebilmek istiyorum
tarafından
İnşallah verirsin kuzum bu azimle gidersen zaten kesin verirsin ♥️
(2,848 puan) tarafından
Insallah canim
-Reklam-
0 oy
tarafından

yiyiyoz yiyiyoz sonra aaaa kiloluyum diyet yapiyim diyoz o diyettinde omru 2 gun :Dellerine sağlık canim

tarafından
Ahhgahfahhdaa çok doğru tespittt teşekkür ederim kuzumm
0 oy
(3,143 puan) tarafından

Aserdim bile :DBende yapayım madem . Bizim Mardin usulü de böyle yapılıyor sürekli böyle yaparız.  Elelrine sağlık afiyetle yiyin 

tarafından
Teşekkür ederim bitanem yakın olsak gönder irdim vallahi
(3,143 puan) tarafından
Yemiş kadar oldum canimmm♥️♥️♥️
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım 
tarafından
Teşekkürler kuzumm
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Hala da ye bari ☺️
tarafından
Lop lop yicem iki yüz kilo Olcam sonra kocam beni beğenmiyor diye post accam :Ddddd
(3,455 puan) tarafından
Sonra diyetteyken çok ararsın bu günleri ☺️☺️
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Eline saglik canim. Ilk defa boyle bi icli kofte gordum urfali arkadasim var surekli yapariz onunla ama boyle degil bizim yaptigimiz
tarafından
Banada ilk gordugumde değişik gelmişti kuzum tedekkur ederim bitanem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 302 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 468 göst.
14 Haziran 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 528 göst.
26 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 398 göst.
14 Mayıs 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,638 soru

24,101,303 cevap

332,428 kullanıcı

...