0 oy
1,039 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (274 puan) tarafından
Kimler eşinden gizli buraya yazıyor bilirse kizarmi ben başta okuyorum dedim sil falan dedi hele yazdigimi bilse ne yapar zaten saçma biri kendisi sosyal medya kullandirmaz tek gezdirmez aşırı kıskanç:/

30 Cevaplar

0 oy
(2,575 puan) tarafından
Benimkide bişey oldugunda kankilerine sor diyor. Tabiki kaynana elti postlarini aldatma postlarini görse napar bilemem:D
-Reklam-
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Benim işim burada olduğumu biliyor ama yazdıklarımı içeriğine bilse insanlar yazdıklarına birisi hayatta izin vermez hemen silerdi
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Benimki biliyor bazen anlatıyorum da burdakilerden birşey demiyor
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Eşim bu uygulamada ki her bölümü biliyor. Arada ben bilmediğim seyleri ögrendiğimde falan kendim bahsediyorum. Gizleseydim kızmazdı da bozulurdu. Zaten bende bisey saklamıyorum :)

0 oy
tarafından
Biliyor ..

Sorun yok
0 oy
(53,834 puan) tarafından
benimki biliyo gene porgramami yaziyosun diyo:)
0 oy
(43 puan) tarafından

Benim kocamın ikizi galiba dediğin gibi ne sosyal medya kullandirir ne beni biryere tek gonderir tek başıma eltime gitmeme bile izin vermiyo düşün aşırı kıskanç hâlbuki eltim altkatimda :angel:

0 oy
tarafından

Bilmiyor bilsede kızmaz ama girer ne yazmism diye bakar o yüzden bilmemesi daha iyi :D arada bir gülerken yada yazarken yakalıyor ama :D geçen yine yazarken  yakaladı napysn dedi watsaptaym grub da dedm yalan konuşma 1 saat önce cevrm iciymisinn dedi :D:ermm:

0 oy
tarafından
Sosyal medya yok bizde ne onda ne bende sdce wp burds da bilgi aldigim icin sorun etmiyor  tabi bi olmazsa olmaz pubg oynuyoruz ikimiz 
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Eşim biliyor söylemiştim

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 260 göst.
+5 oy
10 cevap 372 göst.
0 oy
7 cevap 133 göst.
+1 oy
9 cevap 463 göst.
15 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,703 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,084 soru

24,053,600 cevap

329,806 kullanıcı

...