0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar internetten besik siparis veripte gorundugu gibi gelen oldumu hic bu tarz besik istiyorum ama guvenemiyorum siparis vermeye siz nasil yaptiniz besik isini

6 Cevaplar

0 oy
(2,172 puan) tarafından
Internetten siparis edecektim yada kayinbabam alacakti bi yerden ben gelince gorecektim en iyisi dokunarak bakarak almak dedim civilden park beşik aldim. Buyuyen besik dusunuyodum arastirdim park besigi daha cok oneriyolar buyuyen besikte bebek buyudukce saga sola donemiyo dar geliyo dusuyo diyo genelde kullananlar
tarafından
Bilmiyorum canim benim ailemin hepsi buyuyen besik kullaniyo gayet de iyi ama bilmiyorum cok kararsiz kaldim
-Reklam-
0 oy
(2,342 puan) tarafından
Beşik çok güzel bence canım. Bende kızımın beşiğini n11 den almıştım aynısı geldi bi sıkıntı yaşamadım.
tarafından
Kurulumunu nasil yaptiniz peki canim kolay oldumu
(2,342 puan) tarafından
Valla eşim yaptı canım kolaydı
tarafından
Senin besiginin fiyati ne kadardi canim
(2,342 puan) tarafından
500 dü galiba canım
tarafından
Fotograf atabilirsin acaba canim
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Internet ten almadım bilmiyorum canim ama cok güzel besikmis bayildim valla<3

tarafından
Gorundugu gibi siparisi vericem ama teredduteyim hala bide fiyatida cok iyi ben normal magazadan sordum 750 den asagi demiyolar
0 oy
(2,342 puan) tarafından

image

bu şekilde canım kızımın beşiği
tarafından
Cok guzel canim yaa bende siparis versem esimle bi konusuyim da bende siparis veriyim
(2,342 puan) tarafından
Sağol canım. Konuşup verirsin artık ☺
0 oy
(140 puan) tarafından
Herşey içinde mi canım minderi fln. Eğer öyleyse çok uygun iade edersin beğenmezsen 
tarafından
Hersey icinde canim iade kabul ederlermi onuda bilmiyorum esimle konusucam olmadi siparis vericem canim
(140 puan) tarafından
Aşağılara doğru bak iade koşullarına
tarafından
Bakicam canim idae hic aklima gelmemisti cok sagol
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Hangi site bu  cok uygunmus
tarafından
Hepsi buradadan baktim canim uygun ve kullanisli fotograftaki gibi olmazsa diye siparis vermekten korkuyorum
(2,348 puan) tarafından
Hepsi burada da iade hakkin var die biliorm iletsm numarasini bul  olmazsa iade edersn canm degsmde yapabiliosn
tarafından
Esimle konusayim da bi bakalim sagol canim
(2,348 puan) tarafından
Rica canm  iletsm numarasini bul onden bi konus icn rahat edr iadeyi ve degsmi sorarsn

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,161 göst.
23 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,430 soru

24,072,258 cevap

330,734 kullanıcı

...