0 oy
1,116 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

:DŞimdi çocuklarınız çizgi film izliyo vermiyo kumanda felan diye soyleniyoz ama şimdi eğri oturup doğru konusalim:D sizinde severek izledgnz cizgi film vardr illaki hanyy

Peki favoriniz nedir :D

Benmki heidi:) ☺️☺️istemsizce ilgimi cekiyo

21 Cevaplar

0 oy
(1,652 puan) tarafından

Benımde Heidi :D ta bekarken hastane odasında sardım hala mubtelasıyım:D

Esımın de doru :D koş doru koş falan evin ıcınde soylenıyo bazen :D oglumuzdan alıstı oda

(1,652 puan) tarafından
Ben oldugum emin misin ne zaman oldu bu olay
(2,591 puan) tarafından
Evet.eminim.sensin. geçende ben oğlum çok yaramaz yazdım sende postuma bişeey derdim engel yerim diye saçma.sapan bir yorum yapmıştın. O yüzden açık olacak ama sevmem seni
(1,652 puan) tarafından
Allah askına sev :D o postunu hatırlıyorum yengesi olarak seytan demek yerine o cocuga da buyukluk yapsan ilk onu egıtmekten baslasan kndı cocugun ıcın korkmana gerk kalmaz

Cızgı film olayına gelince ben asla ızletmem ek Grek vs diye bı dusunceyı asla savunmasın hayatımda belli zamanları olur odul oyun seklinde gider tabiki de her cocuk izler bende izleyerek buyudum yeteri kdar ilgiyi oyunu zamanı cocuguma verdikten snra gun ıcınde belli zamanlar cızgı film izlemesının bence hıc bı zararı yok
(2,591 puan) tarafından
Keşke ela görsede söylese senin olduğunu. Yazdın adım kadar eminim.. neyse..gördük artık
(1,652 puan) tarafından
Hangi post cidden merak ettim sayılı kisiler cevap vermısımdır burda profilinden bakabilirsin zsten hesabım yeni
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Amaaa yazikkk banaaaaa:D su elcileri :D hatta sarkisi hergun dilimde☺

tarafından
Ne yazigi kız ben çok sevdim egleniyorum valla:))
(7,483 puan) tarafından
Hahahahq yok kiz su elcilerinde mandalina var surekli  yazik banaa diyor cok hoşuma gidiyor ondan didim :D
tarafından
Haaa evet hatrladim bildim bildim:))
tarafından
Bi bardak suuu cok faydali dogrussuuuu  :D
0 oy
tarafından

bebegim daha kucuk bazen tv de dogru dyzgun bisey olmuyo ben cizgi film janalimada bakom diyorumm:Drafadan tayfa butun bolumleri izlemiismdir

tarafından
İçimizde ki çocuk ölmesin iyi olur:))
tarafından
ben oldurmedim icumddki cocugu hiç
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Kral şakır:D gumballar:D mucize ugur böceği ve kara kedi :D
(10,041 puan) tarafından
Aksine dedesinden korkuyor gidince hep ağlıyor:D bi de amcasinda ağlıyor hemen beni istiyor kuzum ya. Ilk torun ya dedesi zaten bayılıyor bu cadıya:)
(9,647 puan) tarafından
Bide kızlar daha çok sevdirir kendini :) ee ilk olunca tadından da yenmez :) gelebiliyolarmi csnim
(10,041 puan) tarafından
Evet çok nazlı cilveli tosbaa:)) babası yüzünden 1 haftadır yanımızda yatıyor kıyamıyormuş kızına:/ gelemiyorlar canım ben dedim gelmeyin şu süreç geçsin öyle görüntülü arıyoruz görüyorlar:)
(9,647 puan) tarafından
En güzeli en iyisi canım;) nabalim bi süre daha böyle uzak uzak olucak herkes :) inşallah sağ salim atlatalım da şu virusu
(10,041 puan) tarafından
Aynen kuzum en iyisi böyle yapacak bir şey yok:) Amin canım inşallah ya bi geçse bitse kurtulsak:)
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Pırıl' ı çok seviyorum ya bide rafadan tayfa 
tarafından
Rafadan tayfa benmde sevdiklerimden:)
0 oy
tarafından

Koca Ayı ve rafadan tayfa:D

tarafından
Maraşdydin demi kuzu sende :)
Bnde izliyom valla çocuğunu:)
tarafından
Evet canım :)
tarafından
Sennde esin gardiyandi demi bı ara konuşmustk yanlis hatrlamiyosm
tarafından
Yok gardiyan değil uzman benimki :)
tarafından
Himm anladım kuzum burda masrasli çok var ama hep ilcelerden sen merkezdemsn
0 oy
(10,885 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Televizyon izlemeyi fırsatı bulabilseydik  kavga ederdik Hatta kumandayı da alırdık onlardan ama maalesef akşama kadar ayaktayım hiç fırsatım olmuyor ki bir dakika oturayım Hani ufaklığı emzirdiğim zaman gelinim mutfakta'ya bakıyorum o kadar deliler gibi temizlik yapıyorum bütün gün ellerimin halini görsen çamaşır suyundan çatladı mahvoldu Onun dışında ben kendi vardı Onu izliyordum ama büyük oğlum küçüken haidi çok istiyorduk
tarafından
Yavrum kendiyle haydi arasında☺️ kaldim çok anlamdim valla baya dertlisin temzlkten anladim onu cok iyi anladım tek☺️☺️
(10,885 puan) tarafından
Hahaha kız şimdi düzenledim Bakarsan anlarsın herhalde klavyenin azizliğine uğruyoruz aradı
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Gumbalı çok severdim trt çocukta da Heidi ben zaten arada açar Calimero falan izlerim eskilerden 
tarafından
Ben tosbikim dogdkdan sonra kesfettim önceden Tom ve Jerry di :)tabi kucukken
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Ayy ben severim hepsini de oğlum bi ara bayılıyordu. Şimdi izlemek istemiyor çok sıkılıyor çünkü
tarafından
Bende hemen hemen hepsini severim aralarında en lerim var tabyy:)
0 oy
(738 puan) tarafından
Valla ben çizgi filmlerden nefret ediyorum desem inanır mısın hiçbirini izlemem
tarafından
Niye kız valla bu zman dizilerinden o kadar midem bulaniyoki bana terapi gibi geliyo kuzum:)
0 oy
tarafından

Benim bebisim daha doğmadi  ama ben çizgi filmleri çok severim izliyorum sürekli :)

tarafından
O karnindan görür izle sen:)hisseder  bence çok iyi oluyo valla izlerken koronayi unutyom ben:)aksamlari da Tv'de iyi bişey olmayınca bebeyi bahane edyon eşime oglumuz sevyo çizgi film aç diye:)
tarafından
Evet kuzum çok güzel ben de netten falan açıp izliyorum hoşuma gidiyor
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Tom ve jerry

Donald duck :D

tarafından
Bı gercegi soyleym burda izledmedgm çok çizgi film varmış onları da izlenecek kategorisne ekleym bari:D
(10,041 puan) tarafından
Kesinlikle izlemelisin:D
0 oy
tarafından

Maşa ile koc ayı Bu çizgi film aynı ben ve oğlum :D

tarafından
Haaha ayılar  genelde bana hep kocami hatırlatır terslik bnde sanırım:))
0 oy
(496 puan) tarafından

Ben artık o ne izlerse hepsini izliyorum TV izlemeyi unuttum :D

tarafından
Aman normal diziler iyi degl zaten çizgi film terapi gibi gelyo bana :))
0 oy
(3,143 puan) tarafından

Çizgi film değilde şu sevimli dostlar var youtubeda onu açıyorum şarkı bir nevi muzikal:D onu izleye izleye sevmiş bulundum

(3,143 puan) tarafından
Ahahhahahah ben ezberledim bile hatta eşim çok turkce anlamaz ama o bile artık eşlik ediyor:D
tarafından
Eşin nereliki kız:)
(3,143 puan) tarafından
Yok oda mardinli ama Fransa da doğdu büyüdü
tarafından
Türkçe bilmiyo deniynce ondan merak ettim kuzum adimin hakkını vereyim dedim:)
(3,143 puan) tarafından
Ahahhahahhahah seni meraklı anne seni:)
0 oy
tarafından

Heidi ve su elçileri :D

tarafından
Heidi çok iyi ya sevyom :)dete teyze demesi ayrı bı hoşuma gidyo nedense dete ismini sevdim sanrim :D
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Su elçileri :D

Yazık banaaaaa:D

tarafından
Evet oda güzel severek izliyoruz:))
0 oy
tarafından
Kiz benim cok kral sakir gumball dodohando twirlywoos :D
tarafından
Kral saki sanirim herkesin favorisi:D
0 oy
tarafından
Kare takımı 

Hapsu 

Şu elçileri 

Ne çok şey izliyormuşum ya :)))
tarafından
Yaaa sana bunu yaptıran hayat bize ne yapmaz:)
tarafından
Şeyi unutmuşum canım elif bi tane meyvelerle falan konuşuyor ya şimdi adını hatırlayamadım onu da izlerim napalim hayat bi tane vuruyor bi sağdan bi soldan kendimi çizgi film izlerken buluyorum:))))
tarafından
Hee Elif'in düşleri meyvelerle konuşup konuşup yiyo :)
tarafından
Aynen cnim hatta bi kac gun once hasta olmustu dedesi  portakalla mandalina göndermişti onlarla konuşuyordu hadi düş ülkesine gidelim falan
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Elif ve arkadaşları:DD 
tarafından
Bunu bende cok seviyorum  bide elifin düşleri vardı demi:) kız o meyvlerle konuşup onları  canlı oldugunu bilmesine ragmen yemesi felan:D
(22,057 puan) tarafından
Kiz bebelerin onune isitip isitip koyuyorlar hep aynı bölüm:DD
tarafından
He onu bende farkedyom da napim izliyo bebem :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 305 göst.
0 oy
10 cevap 1,253 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 683 göst.
18 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,074 soru

24,106,712 cevap

332,732 kullanıcı

...