0 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından
hastayım bilen bilir genital.bölgem iltihap yapti sisti oturamıyorum açıyor doktorum 4 den 12 ye kadar çalışiyomus dun isten gelince gidem dedim gec geldi is gec bitmiş bugün gitcktim 4 de basliyo doktorumun mesaisi ben dayanamicam ama ceviz kadar sisti bolon gibi oldu esim.kalktı ise gitmek icin hazirlandi aşağı indi bana doktora gitcenmi nasil oldun demedi yazıklar olsun nasil biriyle evlenmisim ben ya annem var cocu ona bırakıp gidemem tek babami çağırcam 53 yaşındaki adam koyden gelicek 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bazıları böyledir işte biz onlar hasta olunca etraflarında pervane olalım isterler ama aynı şeyi onlar yapmazlar geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
(236 puan) tarafından
Ne kotu ya canm  bizde ewim hastalaninca ben  bakiyom tabi ancak onun bana baktigi gibi digil  o daha cok bakiyo
0 oy
tarafından
Ya canim bazilari boyle oluyor bak kendi kocamı  övmek  gibi olmasin evlendigimzden beri hasta olsam bakar bana suan hamileyim uzerime daha cok düşüyor  bibara virusten once bi hsstalandim grip oldum igne serum yok bana esim evde kendi bkti iyilestim ayaga kalktim
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Esin ne is yapiyor ? Benim esim demir fabrikasında calisio gelio olu gibi yemek yer uyur yorgunluktan ben hastalansam farkina varamaz bile cunku isi cok agir kafasi yerinde degil resmen cogu seyi unutur 1 saat once soyledigini unutur takmam sahsen tabiki gönül ister sorsun etsin ama adam afedersn kıçını yırtıo bizim icin geceli gündüzlü calisio  gece 11de gitti biz sicak yatagimizda calisirken o odur simdi gelio bazi seyleride maruz gormek lazim abartmamak lazim.
(1,346 puan) tarafından
virüsten dolayı is yeri kapali babasi ile çalışıyor boya isi falan vernik atma dun gec geldi  bi isten baska yere geçmişler boyaya hak veririm zor ama ben doktara gitcem dedim sabah sormadan gitti resmen allah dusmanima bile vermesin bu cektimi
(3,615 puan) tarafından
Ya cidden abartiosun suan sinirlisin unutmuş olabilir bak esim geldi bana solememis bayilmis acile kaldirmislar sogukda gidip gelio sogukda calisio cigerlerini usutmus bayilirken kafasini demire vurmus suan geldi olu gibi bise diom hatirlamio bile

Canim ne kocalar var doven mi soven mi aldatan mi kunar oynayan mi bir sormadi die bu kadar icerlenme guzellikle al karsina konus brn hastayim neden sormuosun merak etmiomusun beni de huzurunuzu kacirmayin.
0 oy
tarafından
Uzulme bak bu  virus su  bu derken o da stres  etmis ollBlr unutmus olabilir hemen karamsar olma abla
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur
(1,346 puan) tarafından
insallah bakalim
0 oy
(54,185 puan) tarafından
Allah.esine merhamet versin canim 
(1,346 puan) tarafından
amin insallah

İlgili sorular

0 oy