0 oy
1,509 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar ben İstanbul'da kayınvalidemgil Malatya'da oturuyorlar ve 7 aydr bizde kalıyorlar evlerinde hiçbir sorun olmamasına rağmen onlar bizdeler diye kizlarida sürekli gelip gidiyor kayinvalidemin kardesleri falan da geliyor bende 6 aylık hamileyim ve artık çok sıkıldım bu durumdan resmen kendi evimde mülteci gibi yaşıyorum ve her gelen bana sormadan etmeden evin içinde istediklerini yaparlar örnek bana sormadan evdeki koltukların yerini bile değiştirmişler bende artık hamilelikten dolayı çok çabuk yoruluyorum ve kimseye tahammül edemiyorum konuşacak kimsemde yok belki burda konuşacak dertleşecek arkadaşlar olur diye de buraya yazmak istedim biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin 

11 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
Neden gitmiyolar yaa ooff sinir oldum bemde
tarafından
Ya gidicektim aslında hatta haziligimi falan yapmıştım gitmeden önce burdaki doktoruma bile gittm muayeneye ama doktorum bu virüs yüzünden sakın dışarı çıkma diyince gitmeye korktum açıkçası
(451 puan) tarafından
Arabanız varsa arabayla git
tarafından
Arabamız yok malesef hem olsada eşim çalışıyor ve şuan asla izin vermezler ona zaten annemlerde Antep'te oturuyor yani eşimin beni götürüp gelmesi bile imkansız su durumda
(451 puan) tarafından
Uzakmış :( konuş gitsinler ya. Ya da odandan çıkma boşver
tarafından
Normalde çıkmıyorum zaten ama işte bana sormadan etmeden misafr çağırıyorlar ondan sonra da sırf eşimin hatri için çıkmak zorunda kalıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anlayissiz insanlarla uğraşmak o kadar zor ki seni çok iyi anlıyorum 
0 oy
(592 puan) tarafından
Neden gitmiyorlar mi evlerine 7 ay cok uzun bir sure? 

Ayrica koltuk yeri degistirmek falan hic hos degil, sinir bozucu yani...
tarafından
Normalde bizde yaklaşık 1 senedir İstanbul'a taşındık bir kaç durduk ondan sonra kayinvalidemler geldi sözde 1 aylığına tabi eşim bile rahatsız oldu artık bu kadar çok kalmalarına normalde asla böyle şeyleri takmam ama beni hiç yerine koyup kafalarına göre davranmaları sinir ediyor kalplerini kirmakda istemiyorum sadece kendi kendimi yiyip bitiriyorum
0 oy
tarafından

Canım bu konuyu kendi eşin ile konuş seni en iyi ha o anlayacak...

Yada hiç anlamayacak...

Evleri varken gelip senin evine konmalari zaten iyi değil !!!

tarafından
Bu durumu onların dusunmesi gerek ...
Hani sanki karşılıklı siz bizde kaldınız bizde sizde kalacağız gibisinden...
tarafından
Ya zaten bunu ağızlarıyla söylüyorlar oğullarına biz seni boşunami büyüttük bu yasa kadae getirdik mecbursun bize bakmaya diyip duruyorlar sanki eşim ben size bakmam demis gibi konuşuyorlar zaten eşim bakmasa ben bakarım o ayrı birşey ama herkesin evi var barki var sonuçta herkes kendi evine yakissin yani dimi ama
tarafından
Sanki niyetleri başka gibi , e e doğumun olacak yakında ne olacak peki hamile bir insan rahat edemiyor gerçekten
tarafından
Sözde Nisan'da gidecklerdi ama bu virüs yüzünden daha bir müddet burdalar maalesef üstelik gidince bana diyorlar ki sen ister işte ister isteme biz gidince sende bizimle geleceksin doğumuda orda yapacaksın diyorlar tabi eşim bile sinirlendi buna annesine bu kızın aklı fikri yokmu kendi başına karar veremiyor mu yada benim evimin suyumu cikmisda zorla alıp götürüyorsunuz dedi annesine anneside tabi hemen lafı degistirdi oğlum ben karın için diyorum burda zorlanmasin diye dedi ama beni düşünen insan bana önce bir sorar biz gidinxe sen ne yapacaksın burda nasıl yapacksn istersen bizimle gel der ama yok illa herseyleri zorla yaptıracaklar
(518 puan) tarafından
Doğumunu sakın başka yerde yapma, gidersen zor dönersin iyice sahiplenirler amannnn çok bıktım şu kaynana kaynatalardan be
0 oy
(740 puan) tarafından
Allah düşmanımın başına vermesin ne kadar kötü bi durum ya ne var gitsin evi ne 
tarafından
Üstelik doğumda zamanında annem gelip yanımda kalacak zaten ve bunuda kaynanam biliyor bildiği halde söylüyor bunları bana en çok sinirime giden şey bu sanki kendi anne ama benim annem dış kapının dış mandalı
(164 puan) tarafından
Bunu biraz sen yapmışsın ama öyleyse. Senin annene o muameleyi kimse yapamaz sesini çıkar azcık
tarafından
Ya ben her defasında diyorum kaynanama annem gelecek doğuma daha kaç defa söylemem lazım sana sen ikidebr gidelm diyip duruyorsun diyorm ama o hala kendi bildiğini söyleyip duruyor yakında cinnet getirip bogazlayacam kaynanamı sonra haberlerde izlersiniz artık beni
(740 puan) tarafından
Al yüzsüzler anlamaz larki
(164 puan) tarafından
Sakin ol canım Allah yardımcın olsun inşallah annen dişli bi kadın mıdır onların niyeti doğuma kadar kalmak belliki annen gelince hakkından gelsin. Utanmaz insanlar ya insan çeker gider
tarafından
Yok ya annem öyle asla kalp kırmaz heleki kendinden yaşça büyük insanlarla asla muhatap olmaz cvp dahi vermez bana bile kızıyor boşver kimsenin günahına girme bunun öbür dünyası var diyor
0 oy
(164 puan) tarafından

Ne kadar sabırlısınız maşallah 7 ay nedir bunun neresi normal hamilesin az kullan bunu sonuçta sinirlerin laçka eşinle konuş istemediğin bişey yaptıklarında bi kaç surat yap çekip gitsinler ben olsam çıngar çıkarmıştım valla helal olsun. Koronadan dolayı eşim 1 haftadır evde başımda da ben ona katlamıyorm :D

tarafından
Surat yapıyorum hatta yeri gelince lafımı da söylüyorum zaten eşim de yeri geldiğinde lafını esirgemiyor ama eşimi bile takmiyorlar ki beni taksinlar ama sonunda kovucam o olacak yani
(164 puan) tarafından
Valla şimdiye kadar sabretmen bile mucize bence hizmet de beklerler bide şimdi
tarafından
Evet kaynanam sabahları bazen kahvaltı hazırlar çünkü benden çok erken uyanıyor ve bana bugun ben hazırladım yarında sen hazırla artık diyo sanki ben kendine zorla yaptirmisim ve sırayla iş yapiyormusuz gibi konuşuyor
0 oy
(53,977 puan) tarafından
Allah sabir versin canım esin konuşsun ailesiyle
tarafından
Olmadı su virüs belası bitene kadar sabredicem ondan sonra evli evine köylü köyüne artık
(53,977 puan) tarafından
onlarda ne rahatlar baskasinin evinde ogluda olsa herkesin kendi evi
tarafından
Ama nerde onlarda bu düşünce işte eski kafalı
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Oha ya 7 ay da çok uzunmuş. Hele hele virüs vakasının kol gezdiği İstanbulda kalmaya hatta misafir çağırmaya devam etmeleri çok saçma. İnsan hamile değilken bile sereserpe oturup keyif yapmak ister hamileyken zaten toplu oturmak zor olur. Çok düşüncesizlermiş. Virüsü bahane et İstanbul daha tehlikeli memlekete dönseniz biran önce daha iyi olur de. 
tarafından
Ya zaten Nisan'da gidecekldi ama hem 65 yaş yasağı geldi hemde virüs korkusu var diye işte vaz geçtiler gitmekten
0 oy
tarafından
Eşinle konuşsan niye bana sormadan eşyanı yerini değiştiriyorlar deye
tarafından
Ya cnm bu konularda da eşimi sık boğaz etmek istemiyorum ki adam da bunaldı zaten iki arada bir derede kalmaktan
0 oy
tarafından
Allah sabır versin kuzum
tarafından
Saol cnm Rabb'im benimle aynı kaderi paylaşan herkese sabirlarin en büyüğünü versin ☺️☺️
0 oy
(230 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim görümcem 1 hafta kaldı bende o bile bana zor geldi evde sanki misafir ben mişim gibi davrandı kendi eviymiş gibi davrandı gıcık oldum Vala 
tarafından
Aynen işte bizde de durumlar öyle dedim ya kendi evimde mülteci gibi yaşıyorum resmen ☺️
(230 puan) tarafından
İnsallah tez zamanda kurtulur sun canım vala ne diyim gercekten sinir bozucu bir durum mesela kahvaltıya bişey yapıyorum 2 cocugu na pay edio az bişi kaldı sen de bunu ye dedi bana ay ne zoruma gitti

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 410 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 220 göst.
0 oy
11 cevap 627 göst.
0 oy
7 cevap 488 göst.
22 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler