0 oy
662 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Tam artık dedim uyuyim bi de ne göreyim benim akkız uyanmış daha uyuyali yarim saat oldu olmadıydı yaa uyuyacgada benzemiyor bu kız uyksuuz nasıl duruyor yaaa anlamiorm

8 Cevaplar

0 oy
(10,041 puan) tarafından

Kaçta uyudu akşam canım:) benim kızda 6.30da uyanıyor artık her gün hiç şaşmıyor ya ama akşam 8de uyuyor:D

(3,757 puan) tarafından
6yi geçerken uyudu canım sabah :)
Nrmlde sabahliorz maalesef. Gece uykusu yok:/uyku düzeni de yok :)bugün erken uyandrckdm uykusu düzene sokmayı birkez daha deneyecgm ddm ama olmayack hem hastaym hemde daha uyumamsm uykumu da almaycgm kesin oyzdn başka zaman a kaldi:)

Maşallah senin kız erken uyuor :)♡
tarafından
Günaydın cnm o erken uyuduğu için hemen uyanıyor akşam 9.5 yatırmaya çalış ❤️
(10,041 puan) tarafından
Çok zor ya nasıl dayanıyorsun uykusuzluğa, inşallah bir an önce düzene girer canım kızının uyku saatleri. Geçmiş olsun bu arada. Evet benim kız küçükten belli alıştırdım o saatlerde yatiyor sağol kuzum :) ❤
Yarenim önceden 7de uyanırdı normal saatler 7 benim için 8de uyutuyorum valla kendime eşime zamanım kalıyor en azından ki alışkın uykusu geliyor o saatlerde:) dişten dolayı biraz sabah saatlerimiz bozuldu 9da yine uyuyor sabah 1.5 saat tabii hemen bende uyuyorum:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy sorma ya benimkide 6 da kakasını yapmış batirmis kendisini uyanikti üstünü temizledim doyurdum şimdi ayağımda sallıyorum kucuer daha düzenlerinin oturması biraz zaman alacak cnm ❤️
(3,757 puan) tarafından
Benim aşkım 15aylik teyzesi :)
0 oy
tarafından

Ya canim benim bi doktora mi danissan. Uyumadan da nasil sağlıklı büyüycek :ermm:

(3,757 puan) tarafından
Hep rahatszlniorm bu yüzden ilaçlarla duruyorum yeri glior ayakta
Bedenen ve pisikoljk olarak çok yıprattı beni bu duurm
tarafından
Benim büyük kaynimda oyleymis hic uyumazmis durmarms kayinvalidem doktor doktor gezmis. Pasiflora diye bitkisel bi surup var duymussundur mutlaka hala kullaniliyo onu önermiş doktor bi süre kullanmis. Basima gelmedi o caresizlik o yzden ben kullanir miydim.ilac yada surup bilmiyorum canim. Hatta kayinvalidem kizim uyumadigunda anason verelim dediginde tepki gostermistm. Ama cok zor olduğunu tahmin edebiliyorum bi de kas hastasisin bebegini yeni kaybettin. Cok yipratici bi süreç. Yinede rezene ihlamur yada anason bi dene istersen. En azindan ilaclardan daha iyi.
 Kendim.tepki gosterip sana kullan diyrm çünkü hep görüyorum hic uyumuyo diyosun. Ona da yazik cocuk uyuyarak büyür.
(3,757 puan) tarafından
Aynen canısı zor bir süreç 8e doğru uyudu 10bckda geri uyandı daha uyumadı

Benimde içime sinmiyor kötü hssediyorm ama denemm lazım snrm.s  ihlamurdu snrm denedimdi içmedi sevmedi cnm
tarafından
Basa gelmeden anlamak zor canim. Denemekte fayda var
(3,757 puan) tarafından
Aman başına da asla gelmesin canisi çok zor valla onlar iyi olsun başımızdan eksik etmesin rabbim evet ama bu şekilde de çok zor yoruyor yıpratıcı bi süreç
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Neredeyse hiç uyumuyor seni anlıyorum gerçekten çok zor oluyor bizde de Bi dönem oldu uyusa tam 30 dk sonra gözünü açıyordu prof doktorlara götürdüm zatiden diye bir damla verdi çok şükür şimdi çok güzel uyuyor canım kendi doktorumuzada sordum damlayı kullan çok iyi bir damla dedi şuan götürmek istesen doktor yok aile hekimine sor kullan ikinizede yazık yaa
(3,757 puan) tarafından
16ay olcak ayın 5inde hep böyle maalesef

Bakalım hayırlısı kuzum :((
0 oy
(982 puan) tarafından
Benimki ikiside kalkmış ve gece 12ye kadar uyku yok artık bana :/
(982 puan) tarafından
Neyseki biraz uyumussunz
(3,757 puan) tarafından
Şuan sersem gibiyim ayakta uyucm ama ayakta durmaya halim yok:)
(982 puan) tarafından
Allah kolaylık versin kuzum :)
(3,757 puan) tarafından
Amin Inşallah canım rabbim sanada dayanma gücü versin inşallah ♡
Allah yavrularmzi kimseye muhtaç etmeden bakablmyi nasip etsin inşallah bir ömür boyu bizlere
(982 puan) tarafından
Amiinn canım cümlemizin allah razı olsun
0 oy
(864 puan) tarafından
Çocuk işte valla bizimki de nasıl uyumuyo anlamiyom bendeki uyku onda olsa keşke 
(3,757 puan) tarafından
Keşke cnm keşke
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Bosverr uyuma biz alistik artik
(3,757 puan) tarafından
Grip oluorm galiba
Gözlerim isyanlarda kuzum artık adamaklilli bi dinlenme uyku istior

16ay olvk neredeyse
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Ahh sorma bacım :'(

(12,521 puan) tarafından
Öyleyiz galiba :))
(3,757 puan) tarafından
Ayakta uyucm :))
(12,521 puan) tarafından
Bu uykusuzlukla tüm evi temizleyip hala bebeğini sallayana anne denir kdkdkd
(3,757 puan) tarafından
Eşim geldi evde pazartesine kadar hasta çünkü yemek isitiorm sofra kurcm daha dışarı çıkmak gerek aman yeminle ayakta uyusam uyurumda ayakta duruck halim yok ahsnsjaj :))
(12,521 puan) tarafından
:))) :)))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 559 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (623 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 347 göst.
18 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 343 göst.
7 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Annesının balı (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,759 göst.
10 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,074 soru

24,081,395 cevap

331,223 kullanıcı

...