0 oy
503 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (103 puan) tarafından
Bir hafta önce doğum yaptım. Bu virüs olayları bende panik yaptı. Gece yatınca kalbim küt küt atıyor.  Başka şeyler düşünmeye çalışıyorum olmuyor.  Eşim markete gidip gelse bile tüm kıyafetlerini çıkarttırıyorum. Paranoyak oldum. Huzurum hiç yok. Dua ediyorum bol bol.. Dua önerisi olan var mı iç huzuru için.

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne lohusalık ne hamilelik kendimi bildim bileli depresyondayım 
(103 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bize.
tarafından
Amin amin amin
-Reklam-
0 oy
(820 puan) tarafından
Bol bol salavat cek ayatel kursuyu oku canim herkesin morali sifir su durumda Rabbim tez zamanda atlatmayi nasip etsin
(103 puan) tarafından
Amin amin inşallahh
0 oy
(771 puan) tarafından
Bende dogum.yapali 15 gun olucak bu virus yuzune dengem bozuldu iyice   cocuklarin yorgunlugu degil virus piskolejimi bozdu haber izlememeye calişiyorm ama  fayda etmiyo
(103 puan) tarafından
Ben de izlememeye çalışıyorum. Hatta yanımda konuşanlara konuşmayın diyorum. Bana çok panik yapıyorsun yapma diyorlar.
(771 puan) tarafından
dengem bozuldu iyice zaten iki cocukla bozuldu bide bole haberler iyice dengemi bozdu dua etmetn baska cagre yok
(103 puan) tarafından
Edelim bol bol. Hep ediyorum.
0 oy
tarafından
Canım telefondan Insirah,  bakara suresi ac dinle. Bende yaşadım çok berbat bisey resmen.
(103 puan) tarafından
Tamam inşallah sağolasın
0 oy
tarafından
2.5 ay once dogum yaptim 10 gunluk depresyon yasadim cok kotuydum ya hicbirseyden zevk almiyordum ama atlattim sukur 
(103 puan) tarafından
İnşallah ben de yakın zamanda atlatırım
tarafından
atlatirsin canim hormonlar 40 gune kadar anca duzene girer azalir gunden gune depresyonun
0 oy
(6,396 puan) tarafından

Kiz ben mi bi tuafim hamile oldum karnimda kipirdayasiya cocuk war demedim ne bulanti ne aserme dogurdum bunalimada girmedim esimden de sogumadim kiz ben kadin deilmiyim kendimden suphe ediyom:Dsaka bi tarafa Allah yardimcin olsun canim gececk bu gunlerde elbet rabbim icine ferahlik huzur wersin 

(103 puan) tarafından
Aminn inşallah inşallah
0 oy
tarafından
Dogum yapalı 3hafta oldu çok kötü depresyondayım piskalojim b..k gibi hamileyken eşim gözüme kanatsız melek gibi görünüyordu doğumdan sonra neden bilmiyorm eşimden nefret etmeyi başladım surekli kavga ediyorum bahane buluyorum kavga etmek için ne yapicam bilmiyorum 
0 oy
tarafından
43 günlük bebeğim var öyle bir depresyona girdim ki.... Daha yeni yeni kendime geliyorum çok zordu sürekli bir korku haliyle yaşıyordum resmen helak ettim kendimi. Inşallah bir an önce atlatırsın canım internetten kur 'an ac dinle bol bol. Ben eşime okutuyordum kendim dinliyordum biraz rahatlıyodum 
(103 puan) tarafından
Evet aynı şeyleri yaşıyorum. Korkuyu içimden atamıyorum. Kalbim hep küt küt atıyor. Bi de böyle bir döneme denk geldi daha da strese giriyorum
tarafından
Çok iyi anlıyorum kuzum seni bende yeni atlattım sayılır. Yani yapılacak pek bi şey yok dua edip Allaha sığınmaktan başka...
(103 puan) tarafından
İnşallah geçer diye dua ediyorum
0 oy
(181 puan) tarafından

Ben 4 gün sonra 7 ay olucak doğum yaptım hala depresyon dewam gerçi normalde de stresliyim ama doğum sonrası daha çok oldu bnde e bide alerjik bebek annesiyim onla birlikte bana da herşey yasak emzirdiğim için:(

Canım önerim de şu bu ay bol bol salavat çekilmesi gerekiyormuş sende çek rahat edersin Rabbim Peygamber sabrı versin hepimize 
(103 puan) tarafından
Amin amin. Çekiyorum bol bol. Peygamber efendimizin ettiği duaları ediyorum
0 oy
(163,364 puan) tarafından
40 cikinca geciyo 
(103 puan) tarafından
Çok var daha inşallah daha erken biter
0 oy
tarafından
Lohusalık dönemi biteli 9 Olacak daha 10 günlüktüm görümcem olacak iki ayaklı canavarla kavga ettik anamın evine gittim düşün 40'nıda orda çıkardık annemlerde olduğum için çok şükür güzel geçti 
(103 puan) tarafından
Elhamdülillah benim de kısa sürer inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 323 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elitta (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 403 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu