Pek sağlıklı gelmiyor bana ama taktirmaktan da yanayım mecbur başka çözüm yolu yok gibi görünüyor takılırken acı var mi yan etkisi falan? Içine boşalınca hamiş kalınmıyor yani öyle mi Taktirip pişman olmak istemiyorum eşim ikna olmuşken taktirayim birde yan etki yaparsa ağzına laf veririm boş yere
Bende taktirmk istiyorum dogumdn sonra... Ama cok goz korkutuyorlar yok yaramayabilor, yok bel agrisi kanama cok olur... Bilmiyom napcam ALLAH KERİM DİYİP ÇIKACAZ Bİ YOLA ARTİK ALLAH BUYUK
Kızlar azıcık sikin disinizi erkeklere doğum kontrol hapi yapmislar sadece cinsel ilişkiden 5 dakika önce kullaniliyo bizimki gibi hergun degil ve hicbir yan etkisi yokmuş o anki spermleri hareketsizlestiriyomus onlar disari atilinca vucuttada bisey kalmiyomus ben bayıldım simdiden bu fikre tek sikinti 2021 de satisa sunulcakmis
Valla ben kızımı doğurduktan 2 ay sonra gidip taktırmıştım 8 yıl kullandım ve hiç bi sıkıntı yaşamadım. Bebiş isteynce çıkarttım ve hemen hamiş kaldım. Oğlumu doğurayım ilk işim spiral taktırmak olucak. Ve hiç de canın acımıyo 2 dakikalık bişey zaten sinek ısırığı gibi düşün
1,486,245 soru
24,298,461 cevap
343,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın