0 oy
1,107 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yeni bi virüs daha psikolojim gitti kizlar iyice diyiycek yazacak birsey bulamiyorum kelimelerim yetersiz ya bu virüsler oldurecek beni yada ben kafayi yiycem.

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tedbir elden

Takdir Allahtan
tarafından
Biz tedbiri elden birakmiyoruz ama bu cinliler artik cidden cok fazla oldu bune ya onlar yuzunden biz büyüklerimizden olduk suan bu cikti artik kelimeler yetersiz.
-Reklam-
0 oy
(1,909 puan) tarafından
bikmadi gerizekalılar haram yemekten!!!
tarafından
Fare nedir ya fare yemek nedir bu igrenc insanlar yüzünden biz canimizdan oluyoruz allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
(1,909 puan) tarafından
amin inşallah bari diğer ülkelere bulastirmasin beyinsizler!
0 oy
tarafından
Allah hepimize yardım etsin dünyanın sonu artik
tarafından
Öyle canim o kadar moralim bozuldu ki bu virüsü atlatmaya calisirken yenisi cikti artik kelimeler yetersiz .
tarafından
Allah islah etsin onlarin pisligini biz çekiyoruz
0 oy
tarafından
Bookk yesinler akıllanmıyorlar ya 
tarafından
Tuvalete gitmeyin açıklamalarına gelsin sıra :)
Guluyoz eğleniyor ama gerçekten korkunç bi durumdayız ya
tarafından
Ya insandan insana nasil geciyor bilmiyorum ama kemirgem hayvanlarin diskisi yiyince oluyormus bu virusler bitsin tatil yerlerinde bi cinli goruyum kacarim ondan pislikler.
tarafından
Tuvalete gitmesekde olmaz ☺☺☺ bu sefer herkes altını bağlayacak :)))
Millet çocukların bezlerini acamayacak :)))))
tarafından
Ahahahaha aynen canim bunisin sonu oyle olucak gibi ☺
tarafından
Pislikler hayvani temizlemeden yemişler heralde nasil ac insanlar ya
Maskeye yetisemedik Hasta bezi stoklayalim bari kizlar bi kere mağdur olduk zaten
0 oy
tarafından
Olacak böyle haberler hemen bırakmayın kendinizi. Nasıl deprem olduğunda her gün bi yerde deprem olduğu haberi çıkıyordu. Şimdi de depremler oluyor bütüm dünyada ama haber değeri yok şu an. O yüzden bu tarz haberlere sıkmayalım canımızı, çin tecrübeli artık yayılmasına izin vermeyecektir. Heö bulaşıcı mı bakalım o bile belli değil daha
tarafından
Allah razı olsun. O senin güzelliğin. :)
tarafından
Bu kadar mi dogal olur bi kadin :)
Bayildim sana ;)
tarafından
Güzel çıktığımızı koymuşuz işte. :) Sağol canım :)
tarafından
Mervecegim ne kadar nazik bir insansin canim sen dün seni farkettim burda insanlara bir tebessum veriyorsun su yorumlari okuyunca icimde bi tebbessum oldu senin gibi insanlar daha cok olmali canim.❤
tarafından
@Aliadnan sagol melegimmmm :) pek nazik değilimdir aslnda :D  teşekkür ederim guzel iltifatlarn içinnnn:)
0 oy
tarafından

Artık hiç birşey yapmak istemiyorum , 

Dengem alt üst oldu yemin ederim , 

Korkudan çay içeceğim bardağı bille elemiyrm,.

Kucuk çocukların bille psikolojisj bozulmuş,

Dün yigenim telefonda bana diyor halla biz ne zaman bahçeye çıkıp oyun oynuyacagiz annemiz babamız izin vermiyor , :( :( 

Ya çocuklara bille cvp vermek açıklamak çok zor ...

Yengem çocukların çıkmasına izin vermediği için 4 yaşında ki kızı küsmüş yemek fallan yemiyor hepsi ayrı sorun :( 

tarafından
Evet canim cok kotu yavruma bakip bakip agliyorum daha 3 aylik onlarin gunahi ne bu pislik insanlarin hatalarini cekmek zorunda kaliyirlar.
tarafından
Gerçekten çok zor durumdayız rabbim yardimcimiz olsun inşallah
0 oy
tarafından
tramp her konusmasinda korona virusu degilde cin virusu diye bahsediyor adam cok hakli korona degil bu virusler sadwce cin virusu onllarda cikiyor bu pislikler Allah bildigi gibj yapsin onlari 
tarafından
Evet cidden dedigin dogru cin virüsü baska bisey degil her *** onlar yüzünden oluyor .
tarafından
korona demiycem artik cin virusi diycem adi o cunku
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Sorma ya:'( offff:'(

tarafından
Allah hepimizi korusun canim.
0 oy
tarafından
Bu yeni tespit edilen bir virüs değil. #Hantavirüs’ün insandan insana geçiciliğinin çok kısıtlı olduğu belirtiliyor. 

Kemirgen hayvanlarla temas sonucu geçiyormuş.

Böyle bir şey okudum
tarafından
Kemirgen hayvanlarin diskilarinda varmis canim artik nasil yediyleseler boook larini
tarafından
Yemeyle değil havaya enfekte olmasıyla
0 oy
tarafından

Ölüm sebebi MADE IN CHİNA yazacak yakında heryer de :angry: pislikler 

tarafından
Evet canim allah korusun
0 oy
(309 puan) tarafından
İnanamayın insanları telaşlandırıyolar ben araştırdım netten temas yoluyla bulaşmıyomuş özellikle kemirgenlerde olan bi hastalık fare bokumu yedi naptı şerefsizler nasıl bulaştıysa hayvan ısırsa bile bulaşmıyomuş yanı
tarafından
Bence fareyi yediler bunlar hic temizlemeden yiyorlar bide iyyy boklariyla pislikler.
0 oy
(3,143 puan) tarafından

Allahım... bir de sırayla gelseler daha bu bitmeden yine ne virüsü :(

tarafından
Bu boook virüsü canim kemirgen hayvanlarin diskilariyla bulasan bir virus cinlilerin ne kadar pislik insan oldugunu gösteriyor lar kemirgen hayvanin booookunu yemekte nedemek .
(3,143 puan) tarafından
Ay valahi artık yeterrr yaaa . Resmen Cinin ne kadar iğrenç olduğunu anlamış olduk
0 oy
(70 puan) tarafından
Geçen haber okudum Çinliler demiş ki biz virüsü yendik çinde hala masa hariç dört ayaklı herşey, gemi hariç yüzen herşey, uçak hariç uçan herşey yenmeye devam edecek. Demişler şimdi se devam etsinler Allah daha böyle demeye devam edenleri bırakır mı pislik mahluklar ya
tarafından
Pislikler.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 515 göst.
0 oy
14 cevap 821 göst.
16 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,174 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 502 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,341 soru

24,137,988 cevap

334,385 kullanıcı

...