0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin arkadaşı avukatta bir olay yuzundrn telefonumu eşime göndermem lazım dokümanlar vs için telefonumda msjlar ip adresi bulunucak diger teli kullanıcam fakat lifebooks turkcelle verilerimi aktardım diğer telefonunda hesapla açınca verilerim orda duruyor değil mi çünkü oğlumun fotoları vs var leptop da avukatta olduğu için atamadım silinir mi sizce verilerim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay bilgim yok bitanem ama insallah veriler duruyodur
tarafından
Inşallah kuzum şimdi yedekleme yapıp cikaricam hattı belki silinmez orda ama güvenemiyorum oğlumun her anı var dışarıya çıkabilme imkanım olsa hafıza kartı alicam oluşumun fotileri gitmesin mervisim dua et:(
tarafından
Askm fotograflar uygulamasuna yedeklesene, garanti olsun
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Arkadaşı ise ne olur ne olmaz diye yedekleme yapabilir sizin için 5 dksinj almaz sonuçta
tarafından
Canim devlerin burosunda cocuk izin veriler mi yedeklemeye  işte birşey olmaz verilere demiş fe güven edemedim :)
tarafından
Kim o yorumu atan vicdansız
(163,334 puan) tarafından
Kimmis o kiz hicmi merhamet yok
tarafından
Bystn dye biri bi bakn sizde kizlar son etkinliklerime girin orda kizlar cok kotuyum postu
(3,443 puan) tarafından
Ya şimdi girdim bildirim var yorumlar gizli  mevzu ne
0 oy
tarafından

Eğer doküman içinse 

Yani konuşma yada yazışma dokümanı icinse , içindeki resimlere fallan birşey olmaz ...

Ha bunu avukatada sorsun eşin , 

tarafından
O olmaz demiş canım da birsey olur silinir  diye teredutte kaldim bende
tarafından
Yok asla birşey olmaz , o sadece dokümanları alacak telefonu geri verecek için rahat olsun ,
tarafından
Sağol canım içimi rahatlattin inan
0 oy
(163,334 puan) tarafından
Post uste ciksin 
tarafından
Sağol sevdam❤
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Yok canım lifebooks ayrı bir uygulam a olduğu için ordaki kayıtlar silinmiyor Google fotoğraflarda ve drive den de fotolar silinmiyor ben bu zamana kadar kaç TL değiştirdim hala yeni aldığım telefonda yıllar önceki fotolarım duruyor 
tarafından
Ay içimi rahatlattin kuzum inan çok sagol

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 129 göst.
+1 oy
9 cevap 821 göst.
0 oy
12 cevap 385 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,771 soru

24,063,650 cevap

330,262 kullanıcı

...