0 oy
638 göst.
Diğer kategorisinde (2,018 puan) tarafından
15 hafta olduk bugun kontrolum vardi , benim minik fasulyem bacaklarini acmadi yine ogrenemedik cinsiyeti kizlaaar :D

11 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kendini gostermiyo kizdir kesin 
(2,018 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum genelde oyle diyorlar ama belli de olmaz tabi :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Saglikli olsunda onemli olan o canim
(2,018 puan) tarafından
Kesinlikle onceligimiz zaten saglikli olmasi , ama heyecan duygusu bambaska :)
0 oy
(1,723 puan) tarafından
Ben 14 haftada gitmiştim benim ki direk açmış orasını ben erkeğim bakin diyeee :))) doktora sordum cinsiyetini öğrenebilirmiyiz erken mi dedim oda bi bakalm filan derken erkek dedi açmış bizi bekliyodu sanırımm :)))
(2,018 puan) tarafından
Ayyy masallaaaah ne guzel bir duygudur :)
0 oy
(2,266 puan) tarafından

Ahh Ahh aynı durum ;)23+4 sürpriz olcak bu gidişle :)

(2,018 puan) tarafından
Sanirim bizimde oylee :D
(2,266 puan) tarafından
Malum durumlar vahim Bi süre gidemem hayırlı ve sağlıklı olsunda inşallah
(2,018 puan) tarafından
Cok haklisin canim benim de doktorum aramasaydi gitmeyecektim ama sonuclarimi goaterip 3 lu tarama icin gun almam lazimdi mecbur yani , saglikla gelsin kuzularimiz insallah :)
(2,266 puan) tarafından
Amiinn canım rabbim hepimizi korusun inşallah
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Kizimin adaşi:)    seninki seni heycanlandirmak istiyo♡
(2,018 puan) tarafından
Canimm :)  ahh bencede oyle :D
0 oy
tarafından
Biz 17de öğrenmiştik öğrenirsiniz sizde ya daha :D
(2,018 puan) tarafından
Orası öyle tabi illaki ogrenilcek bu :D bakalim 2 hafta sonra tekrsr cagirdi belki bir nebze ogrenebiliriz :)
0 oy
tarafından

Senin bebiş sürpriz bebiş olacak gibi

(2,018 puan) tarafından
Bu gidisle oyle olacak canim :D
0 oy
(632 puan) tarafından
Sən iyisin bən 19 haftamdayim bilmiyorum)
(2,018 puan) tarafından
Hayy masallaaah :D bazen oluyor oyle yaa
(632 puan) tarafından
Bən 27si getməliyik ama virusten dolayı korkuyorum( ama bebeyime bakmak istiyorum ya( cinsiyetin öyrənmək istiyom
(2,018 puan) tarafından
Valla kuzum ben bugun mecbur gitim 2 li sonuclarimi gosterdim , 2 hafta sonra tekrar mecbur gidicem 3 lu tarama testi yapilcak. Maskemi taktim eldivenlerimi taktim oyle gittim. Cok sukur ki gastane bombosdu ve ates olcup oyle aliyolardi iceri
0 oy
tarafından

Yaaaaaaa bende 13+4 üm bugün gidecem ikili için hemde cinsiyet için bende öğrenebilir miyim diye çok endişeliyim :angel: inşallah öğrenirim 

(2,018 puan) tarafından
Yakin bir arkadasim var 12 haftasında ogrendi ama  bazen pozisyona gore göstermeyebilir canim :D bacaklarini acsa doktorum direk gorucem ama acmiyor seninki dedi :D
0 oy
tarafından

Kızz sen gene cinsiyetini öğrenememişin ben kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum 

(2,018 puan) tarafından
Yavrum sorma mecbur gitmek zorunda kalfim ikili testin sonucunu gostermem lazim 3 lu tarama icinde gun verdi ama hastanr bombostu maske eldiven takip gittim grisde ates falan ölçtüler,  Allahtan doktorum bostu hemen girdim
tarafından
Valla kızz bi gidemedim gitti bthgc ye göre takip ediyorum doğru da olmaya bilir şu illet bi gitse gidecem
(2,018 puan) tarafından
Ayy insallaah canimmmm su illetten gercekten bi kurtulsak iyi olacak Allahin izniyle
0 oy
(484 puan) tarafından
özele mi gidiyosun canım benim özelde randevum vardı iptal edildi
(2,018 puan) tarafından
Devlet  hastanesine gidiyorum canim ama cok sukur doktorumdan cok cok memnunum
(484 puan) tarafından
devlette kadin dogum kapandı diye duymuştum ben sadece doğum yapanlar alinyo demişlerdi.  senden duyunca sevindim valla benimde ayrıntılı ultrasna gün almam lazım korkuyodm gidemcm diye
(2,018 puan) tarafından
Yok kuzummm acıktı ama hastane bombosdu yani cok yogun kalabalik degildi , ama gidersen maskeni eldivenini tak kuzum bizim burdaki hastanede sirayla ates olcup aliyolardi, ben direk girdim zaten hic sira falan yoktu
(484 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun valla içimi rahatlattin.
(2,018 puan) tarafından
Ne demek canim benimm Allah senden de razi olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,009 soru

24,409,020 cevap

350,767 kullanıcı

...