0 oy
873 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esimin bir arkadasi var bnden 2   3 yas falan buyuk galiba gozu hep uzerimde surekli bana bakiyor yemek yerken yururken is yaparken vs. bundan cok rahatsiz oluyorum esimede birsey diyemiyorum kucukluk arkadasi sayilir belki bn yanlis anlamisimdir diycem ama yanlis anlasilacak bir tarafida yok  yaptiklarinin. Evlenmeden once de teyzemlerde  yani kaynanamlarda goruyordum ama bana tiksinir gibi bakardi evlenince ne olduda bnden gozunu alamiyor cok merak ettim . Kendimden sogutmak icin esime belli etmeden ne yapabilirim artik dayanamiyorum ya yapma diycem bakma falan diye zaten onun istegide o sanirim onula konusmam ys da esime diycem ama o zmnda esin kyruk salladi derse ne diyebilicem hic bilmiyorum

14 Cevaplar

+1 oy
(63 puan) tarafından
****** et takma ben evlenmeden eşime şartimi söyledim bekar hiç bir arkadasin sen evdeyken veya degilken evime gelemez diye evli olanlarda eşleriyle gelecekse gelsinler dedim inanki eşimin arkadasi geldi esiyle çocuklariyla ben adama sirtimi döndüm hayatta yüzüne bakamam sende oyle yap göz göze gelme
(63 puan) tarafından
Eşine rahatsiz olduğunu söyliyemezmisin peki eger gerçekten sezgilerinde hakliysan niyeti başkaysa kesinlikle konuyu akilli bi insanla veya eşinle paylaş
tarafından
Baska kimsem yokki esim  de eski hukumlu ona  dersem  onu öldurur
(63 puan) tarafından
Eve getirmesin senin eşin onu dışarda gürüşsunler söyle ona konuş onunla
tarafından
Cogunlukla disarda gorusuyolar ama dun tasindik onuda getirmis yardima
(63 puan) tarafından
Bu olayi sen degilde başkasi yaşamiş gibi anlatsana eşine ben genelde öyle yaparim bak msela senin basina geldi ben kalkacam bunu eşime söyliyecem benim eşim kendisi anliyacaktir zaten esim eve getirmiyor kimseyi ama yinede 12 yaş küçügüm ya ondan adam bana sen erken kandiriliyorsun diyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vlla arkadaşı değil kardeşi olsun ben böyle bir şüphe duyuyorsam eşime ap açık söylerim tersler belki ilkte ama içine şüphe düşer bir kere arkadaşı böyle bir Zihniyetteyse zaten kendini ona karşıda belli eder diye düşünüyorum
tarafından
Esim de asiri kiskañc arkadasi dA hic cekinmeden esimin yaninda bile bakabiliyor
tarafından
Birde iltifatlari var tabi esimin yaninda caktirmadan herseyi diyor  yok ellerim narinmis yok boyumun uzunlugu guzelmis sinir eďiyo iyice birde korkutum kulagima korkma diye fisildamasi var tabi
tarafından
Ee daha ne bekliyorsun kocanın yanında üzerine atlamasını mı adam bas baya yürüyor işte
tarafından
Uzak durmaya calisiyorum yankmda esim olmadan ayni ortamda bile durmuyorum esim cok kiskanc o durumda bana hic inanmaz onun icin diyemiyorum
tarafından
Kıskançken inanmaz o nasıl oluyor ya kocanla otururken yani size gelirse tekrardan diyorum ap açık önünde söyle bir sorun mu var diye valla eşine söyle yoksa o gider tersini söyler eşin bna asılıyor bak o der oda inanır sana gelince mi kıskanıp inanmıyor
tarafından
Evet o konularda hic inanmaz onun icin uzak duruyorum
tarafından
Hemde esim eski hükumlu kendine hakim olamaz öldurur onu bebekle ortada kalirim
0 oy
(221 puan) tarafından
Bence hicbisey yapma uzak dur onun olduğu odaya dahi girme tepkini anlasn
tarafından
Anlamiyor anam oylede
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Ben söylerdim eşime rahatsız olduğumu. Eşine söylemeden  O adama söylersen tahminimce daha da yuzsuzlesecektir. Ams eşine söylersen esin ya arkadaşlığını keser ya da hic değilse evinize vs gelemez 
tarafından
Evimize artik cok *** gelmiyor ama esim cok kiskanc o konuda bana hic inanmaz
(2,540 puan) tarafından
Tamam da bu adi adam seni kıyıda köşede sıkıştırıp birşey yapmaya kalkarsa?? Esin nasıl inanmaz sans anlamıyorum madem kıskanç daha çok inanır sözüne bence
tarafından
Cnm esim inansa bili öldurur onu eski hükümlu esim bebekle ortada kalirim
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Valla eşinden saklama sonradan patlak verirse daha kotu olur esin dicek benden niye sakladin hosuna mi gidiodu vs. Sen ugrasma esine soyle.

Ha birde böyle bi karaktersiz biriyle esinde atkadaslik etmesin bi zahmet oyuzden esine soyle haddini bildirsin.
tarafından
Esime dersem hem de öldurur cnmeski hükümlu
(3,615 puan) tarafından
Ooo ozaman baska birine soyle ceksin kenara
tarafından
Baska kimsem yok
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Sana iltifat ederken esin ne *** yiyor farkinda deilmi benim eaim olsa parcalar onu hem bekar bi arkadasin senin ewinde isi ne gerci iyce bozuldu bu ahlak kavrami bekar ewli kalmadi ama iyi koyu arkadasiymis karakterini bilir herkes esinin hatasi ewe sokmamali ... bi ikinciside esine direkt asiliyor diemeyecek gibisin ama en azindan rahatsiz oluyorum ewe getirme die bilirsin 
tarafından
Utandigimin cskindigimin farkinda ama basil oluyorsa o yaptiklarini anlamiyo
(6,396 puan) tarafından
Bence anlamiyor deil isine gelmiyor bi erkek nasil anlamaz ya
tarafından
Bir de evlenmeden once hic bakmazdi evlenjnce bakar oldu
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Eşinin kıskançlığı da sadece sanamı maden kıskanç arkadaşının evinizde e işi var kuzum sen çok dikkatli ol bence eşimle de konuşmam gerek olmadı eşinin arkadaşıyla iyi geçinmek zorunda değilsin hani eşine söylemesen dahi ondan hoşlanmadığınız sevmediğini laf arasında Eşine söyle hani eşini kulağına kar suyu kaçırmak gerek bence
0 oy
(643 puan) tarafından
Cnm bi tanıdığın varmı kaynanan görümcen felan ona de eve gitirmesjnden rahatsız oluyorum  bakışları iyi bakmıyo de oda eşine söylesin işte niye eve sokuyon  onun gözü iyi bakmıyo millete diye 
tarafından
Onlarda o bizim evladimiz  kotu bisey  ddme derker
(643 puan) tarafından
Ânnen desin cnm hiç aynı ortamda olmadilarmi o sahisla
tarafından
Hic denk gelmuyolar vnm
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Bence esin hic ama hic kıskanç biri değil. Uyduruyosun o kısmı. Esinin yaninda, yok oran güzel buran güzel diyecek esin de sözde kıskanç ama hic rahatsız olmayacak! 

Benim esim eski hükümlü falan degil ama biri bana bırak iltifat etmeyi yan gözle baksa, yenge demese de ismimle hitap etse, bir daha getirmez onu eve. İltifat ederse de esim o an hükümlü olur eminim ki. Kıskançlık budur yani.
(345 puan) tarafından
Çok doğru söylemişsin valla
tarafından
Bnm esimde oyle bir cins
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Ben eşimin arkadaşlarını evime hiç sokmam. Kapıma bile almam. Öyle bişey yapacak var ya o adamları rezil ederim.. aynı ortamda bulunma onlarla. Ben görsem bile kafamı eğerim. Asla konuşmamda konuşturmamda. Ha şimdi dersen akıl ver kendini anlatma. Anlattıklarımı yaparsan sorun çözülür. Öyle yapıcak biri velevki babamın oğlu olsun alma evine. Aynı ortamda bulunmanız zaten hata.
tarafından
Artik zor geliyo evime zatdn kaynanam gilde hergun bizdeydi dun de mugfaktaydim hep bi kere goz goze geldik kim geldi diyd baktim o hemdn kapandim mutfaga
0 oy
tarafından
Çok saçma ya eşine soyle  eşinin yanında bilie bakıyormuş esin farketmiormu hiç 
tarafından
Esime dersem onu öldurur cnm
0 oy
tarafından
Eşime ondan rahatsız olduğumu sanki bana bakıyor diye hissediyorum derim zaten esim de ben öyle diyince bakar ona bana bakıyor mu diye zaten gerisi belli 
0 oy
(632 puan) tarafından
Canım sən kafana takma bakma ona.ve esine evə kimseyi gətirmə diyə söylə.benim eşim bekar arkadaslarimi evimizə gətirməz.evli olanı bilə karisiyla gətirir yanı.tek gəlirsə bən odamdan cikmam.o konuda iyidir eşim.sende danış esine evə kimseyi gətirmə falan söylə
0 oy
(163,427 puan) tarafından
Esine uygun bi dille rahatsiz oldugunu soyle bence
tarafından
Ve sabah hic utanmadan  esime siz calisin ben gulhan ablaya  yemek yaparken yardim ediyim demis  bnde mutfaktaydim  tabi . Esim yok sende calis demis gondermemis . Gulhan abla gorumcem oluyo

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,742 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 211 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,136 göst.
27 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,040 göst.
6 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,119 soru

24,094,480 cevap