Sevgili gebe ve gebe olmayan hanım dostlarım. Çok zor bi zamandan geçiyoruz hep beraber karantina günlerimizin bir kısmını burda geçiriyoruz, gülüyoruz, bilgileniyoruz. Şunu söylemek istiyorum. Aramızda (BEN DAHİL) çok fazla gebe arkadaşımız var. Ben kendi adıma virüsle ilgili olumlu ya da olumsuz şeyleri asla okuyup izlemiyorum; çünkü birkaç doktordan aynı şeyi duydum. Hamileliğinin 36. haftasını tamamlamış çok fazla gebenin stres yüzünden doğum süreci başlamış. Biliyorum burada da bilgilendirmeye çalışıyorsunuz insanları. Ama lütfen, yani lütfen diyorum endişe verici, stres yaratacak haberleri kendinize saklayın. Zaten instagram, televizyon, twitter buraya yazdıklarınızla dolu herkes erişebiliyor. Ben bura dışında doğru düzgün sosyal medyaya bile bakmıyorum. Kendimi izole ettim. Biz gebelerin ve bebişlerimizin sağlığı için bu duruma saygıyla yaklaşmanızı RİCA EDERİM❤️
Bunun hamilelikle ilgisi yok inan. Hamile olmayinca da o denli etkileniyo insan kafayı yicek gbi oluyo. Bırakın insanlar biraz icini döksn az rahatlasn. Biz hamileleri anliyoruz ama hamileler saniyo ki onlar farklı bi dünyada yaşıyo
Haklısın bu konuda
Mesela dün biri demiş size kötü bir haberim var ,
Hepimiz posta baktık 1 tane çekirge çekmiş
Bu çekirge o cekirgedir demiş :))))))))
1,493,187 soru
24,397,733 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın