0 oy
507 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Kizlar esim  20 günlüğüne  koyumuze gidelim bu korona olayi yuzunddn diyor...gittikce korkmaya basladik 24 gunluk bebegim var 4 bucuk yaşında da kizim var 18 saatlik yola cikmak szce vokmu zor olur....bebekle hic cikan varmi fikir verirmsnz

12 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Çıkmayın bence evden ne olur ne olmaz .
-Reklam-
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Ben ciktim istanbuldan diyarbakira cok zordu ya yaninda mutlaka biri olsun tek bakamasin gitme bence ewinde otr
0 oy
tarafından
Bebek için sanmıyorum sorun olacağını ama 18 saatlik yolda WC ihtiyacı falan olunca mecbur duracaksın iz yolda o açıdan virüs tehlikesi olabilir mi diye geldi aklıma canjim 
0 oy
tarafından
Özel araçla olursa az bi sorun olur ama otobüsle gidersen çok zorlanırsın canım özel aracın varsa zorda olsa rahat edersin 
(59 puan) tarafından
Kndi arabamizla gitcez cnm gdrsek
0 oy
tarafından
Korona orda da var cnm seçilmiş köy değil ki en güvenlisi evde kalmak hele ki daha aylık bile değil düzeninş hiç bozmayın bnce yavrunun 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Ben 20 günlükken bebeğim giresundan agriya geldim gorev yerime;) hoc de bir sey olmadi zaten hep uyudu;) Fakattttt suan korona virusu var diye gitmedik evimizdeyiz bebegim 7 aylik bu riski goze alamayacagimiz icin gitmedik.Herkesle mic mic olmak istemedik tavsiyem gitme otur evinde cocugun duzenini bozma derim...Ben k3ndi evime gelmistim o yuzden kendi evimde rahat ettim ama sen 20 gunluksun evin disinda baska bir yerde rahat edemezsin cocugun duzeni bozulur birde salvin var zaten boaver otur evinde
0 oy
tarafından
Valla bebekten bebege değişir sakın bir bebekse kendi arabanızsa bir değme keyfinize ama huysuz gazlı bir bebek se sıkıntı olur 
0 oy
(359 puan) tarafından
Ben 40 günlük bebekle gitmiştim zor olmadı emip uyuyor xmzaten ama senin bi de kizin var mis asıl mesele o bence onu nasıl zaptedeveksiniz onu düşün bence canım 
0 oy
(316 puan) tarafından

#Evdekaltr:angry:  18 saatlik yol nedir 18 dakika da yap bi kek demle cay otur evinde rica ediyorum 

0 oy
(17,435 puan) tarafından
Ah canım benim bebeğim de 35 günlük olacak 18 saatlik yola gideceğiz bendr düşünüyorum nasıl geçecek yol :/
0 oy
(411 puan) tarafından
Oyle bisey yapcaginiza evde oturun daha mantikli yolda bi ton yerde durcaksiniz yemegiydi tuvaletiydi daha riskli bence.evden disari cikmazsaniz sorun kalmaz.
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Ben farklı şehirde doğum yapmıytım yer olmadığı için 22 gün sonra küvözden küvözden çıkartıldı eve getirlek için 2 saatlik uzaklıktaydı. Ama zordu benil için birde ikizdi. Birde bir sürü eşyanız falanda olacak. Köy daha iyi evler falan mesafeli birbirine ama ihtiyaçlarınız içinde kendi eviniz daha iyi geldi bana.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,663 göst.
10 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 679 göst.
30 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 342 göst.
28 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 394 göst.