0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bir ekmek postuda benden kızlar öğlene doğru yaptımda psimis hali yok 2 tane yendi 1 ini komşuma verdim ama mis deneyin mutlaka:)

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından
Tariff ☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
8 bardak un 1 paket instant maya 1 yemek kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 3 buçuk bardak ılık su yavrum hamur karardıktan sonra söndürüp Bir kez daha yoğurdum ve tekrar kabarmaya bıraktım her hamuruma  böyle yapıyorum ben sonra yağladım elimi tepsiye koydum 30 dakika da orda beklettin üzerine hafif yağ sürdüm 40 dakika 200 derecede pişirdim çıkınca uzerini örttüm canım yumuşacik ve süper afiyet olsun :))
(2,109 puan) tarafından
Saol canim benim yarn dogurmazsam onu yapim☺️
tarafından
Kız ekmeği ye öyle doğur kuzum valla yemeden gitme bak:))
(10,041 puan) tarafından
O tüm yoğurduğun hamur 1 ekmek oluyor dimi kuzum tamam deneyecem zaten hamuru gözleme hamurunun aynısı:) Teşekkür ederim tatlım ❤❤
(2,109 puan) tarafından
Mantimi yedim ☺️☺️ kiz zaten kizimi tembihliyom gelceksen yemekten sonra gel die orda beni ac brakirlar diom☺️
(10,041 puan) tarafından
Anam yanlış yere yazmışım pardon  :D
tarafından
Ya kıyamam ama ben sana canım ya yolda giderken bile tik ağzına valla :))
(2,109 puan) tarafından
Sorun yok kizz☺️
Dun  benm kiz alarm verdi ama gelmedi geri donduk☺️ gorsen elmde hurma posetimi aldim esim dio Allah askina brak sunu yeter yedin die ☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Tarif ver kuzum ellerine sağlık:)
tarafından
Sağol bebem :) 8 bardak un 1 paket instant maya 1 yemek kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 3 buçuk bardak ılık su yavrum hamur karardıktan sonra söndürüp Bir kez daha yoğurdum ve tekrar kabarmaya bıraktım her hamuruma  böyle yapıyorum ben sonra yağladım elimi tepsiye koydum 30 dakika da orda beklettin üzerine hafif yağ sürdüm 40 dakika 200 derecede pişirdim çıkınca uzerini örttüm canım yumuşacik ve süper afiyet olsun :))
(10,041 puan) tarafından
O tüm yoğurduğun hamur 1 ekmek oluyor dimi kuzum tamam deneyecem zaten hamuru gözleme hamurunun aynısı:) Teşekkür ederim tatlım ❤❤
tarafından
Kuzum 3 parca yaptım ben 3 e böl
(10,041 puan) tarafından
Heh tamam canım öyle yaparım bende:)
tarafından
Afiyet olsun kizum :)
0 oy
tarafından

Bu ara herkes ekmek pisiriyor :)

Ben de deniycem yarın insalah askoloskom:)

tarafından
Dene bakım harika birşey beybilittom:)))❤❣❤❣
0 oy
(1,822 puan) tarafından

image

image

bunlari da ablam yapti bugun deneyim olursa zorda kalinca yapariz sokaga falan cikamazsak diye 
tarafından
Valla kuzum süper oluyor ama bu gidişle kilo alıcaz:)
(1,822 puan) tarafından
Ben hamisim zaten aliyorum ister istemez ama olsun cok sikinti degil benim icin 40 kilo ile hamile kaldim cunku genlerimiz zayif bizim ailecek dogumdan sonra hemen eski kiloya donuyoruz ve yeyip yeyip kilo alamiyoruz zaten :)
tarafından
79 la doğuma girdim 2 ay sonra 54 oldum canım bende sizdenim ye gitsin o zaman :)
0 oy
tarafından

Ellerine sağlık canım benim <3

tarafından
Sağol canım kalp❤❣❤❣
0 oy
(163,381 puan) tarafından
Afiyet olsun aşkima yarasin
tarafından
Sagol sevdam  belcika bebeme öpücük ❣❤
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Artık hepimizi ekmeğimizi bile evde yapar olduk :D ellerine sağlık 
tarafından
Valla kuzum corona bizi hamarat yaptı:) sağol canım ❤❣

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 414 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Gurumicianne (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 554 göst.
22 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prenses BEYZA'M (505 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
4 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,282 soru

24,083,985 cevap

331,361 kullanıcı

...