0 oy
833 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 3 kere ısıtılan yemek zehirliyormuş ya dogrumu ben bilmiyordum yemeklerimi çöpe atmam bozulmayana kadar yerim eşime başka yemek yaparim ama yine o yemegi bitirmek isterim sizler napiyorsunuz bu durumda? 

29 Cevaplar

0 oy
(764 puan) tarafından
Eğer çok yapmışsam 2-3 kere yedikten sonra hala arttıysa saklama kabına koyup buzluğa koyuyorum yemeğim olmadığında çıkarıp yiyorum bisey olmuyor :) 
tarafından
Hım ben okdar kalan yemek dolap tadini alir ya yiyemiyorum
-Reklam-
0 oy
(864 puan) tarafından
Ben fazla yaparım :) öğlen yemeği yaparım kendime 
tarafından
Kendime hiç yemek yapmam yapsam sanki bir orduya yapiyomuşum gibi yaparim
(864 puan) tarafından
Maşallah :) bende kendime yapmıyorum eşimle gece yiyoruz kalanı kendime öğlen yemeği yapıyorum
0 oy
(1,491 puan) tarafından

İkinci gün yiyesim gelmiyor ya ne olursa olsun ama eşim çok sert bu konuda attığım çöpe bile bakar ne attım diye :ermm:

tarafından
Hım napalim mecbur bende kapicim köpeklere yada hayvanlara götürüyor sagolsun
0 oy
(1,403 puan) tarafından

Allah afetsin döküyorum:(

tarafından
Yok dökme kiz hayvan felan yokmu
(1,403 puan) tarafından
Yok cnm keske olsa oda cok yapmiyom ha yinede artiyo sonra isitim az yiyom ama bitmiyo
0 oy
(2,241 puan) tarafından
canim tavuk yemekleri oyle cok isitirsan bakteri cogalirmis en fazla iki kere isitcan yoksa soguk yiyebilirsin oyle oiye biliyorum . birde ispanak diger yemekleri yiyoz valla :) 
0 oy
(325 puan) tarafından
ayni tencere ile deilde ayri yerde istip ye hiç birsey olmaz 
0 oy
tarafından
Yok ben en fazla 2 defa işitirim yani 
0 oy
(648 puan) tarafından
Bende yemeği kararında yapmaya çalışırım birinci gün yenmesse ikinci gün yenir akşamına dokerim, yoksa zehirler bir kere kus kus mahvolmustum.
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Zehir mi bilmiyorum ama sağlıklı değil diyebiliyorum canım. Hepsini ısıtma sende yiyeceğiniz kadarını küçük Bi tencerede ısıt 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,802 cevap

334,445 kullanıcı

...