0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından

Okuduklarıma inanamıyorum ordaki durum abartılıyor olabilir mi ?

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Geçen haberlerde de vardı askeri araçlar uzun konvoylarla ceset taşıyordu ve bi hemşire açıklama yaptı artık ölüleri sayamıyoruz diye :( malesef durum o kadar vahim 

(249 puan) tarafından
Bende italyan bir doktorun mektubunu okudum hayatım boyunca çok kötü durumlarla karşılaştım ama bu sefer ki çok baska bisey soğukkanlı olamıyorum insanlar gözümün önünde  azap içinde ölüyorlar ben onlara yardım edemiyorum psikolojim bozuldu belki bende kaptım virüsü diyordu hatta emekli doktorlar bile göreve çağırılmış
-Reklam-
0 oy
tarafından
Viiii dueum o kadar ciddi,o diyi cocuklar park istiii.
(249 puan) tarafından
Napsın iki çocukla evde durmak kolay mı ben bitaneyle baş edemiyorum sinir stres patlayacak nerdeyse insan çıkıp hava almak istiyo
0 oy
(1,690 puan) tarafından

Bizim var canım anlattı kendi basınlarında paylaşılanları falan, ne yazık ki durum öyle. Hatta gösterildiğinden bile daha kötü. Her gün onlarca bazen yüzlerce insan ölüyormuş :( artık ne doktor yetişiyor diyor ne hemşire ne hastane. Yetmiyormuş. Avrupa kesinlikle yardım etmiyor bi başlarına kaldı italyanlar diyor

(59 puan) tarafından
Peki bu ölenler yaslimi yoksa her yas grubunda varmi...Allah yardimcilari olsun ins ya tez vakitte atlatrz hepimiz
(1,690 puan) tarafından
Canım genelde yaşlılar oluyor ama hastaneler ve tedaviler o kadar yetersizmiş ki şu anda, gençlere de doğru dürüst tedavi uygulanamadığı için orta yaş ve bazen genç ölümleri de görülüyormuş
(249 puan) tarafından
Haberlerde en genç ölen 31 yaşında diyordu hipertansiyonu ve şeker hastaları çok etkileniyormuş
(1,690 puan) tarafından
Aynen canım ölen genç diyebileceklerimiz de hep kronik hastalığı olanlar zaten. Ama şu anda öyle bi haldeler ki kim öle kim kala perişanlar. Ben cidden çok üzülüyorum
0 oy
tarafından

:( :( :( :( insanlığın sonu gelmiş gibi :( 

YARRABİM sen acı bizlere :( 

(249 puan) tarafından
Zaten bisey paylaşmışlar peygamberimiz demis ki kabede tavaf durunca kıyameti bekleyin diye :( :(
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Evet yakıyorlar haberlerde de göstermişlerdi ne kader kötü üzücü 
(249 puan) tarafından
:( insanoglu hiç ölmeyecek gibi yaşar hiç yaşamamış gibi ölür işte ibretlik sonumuz :/
0 oy
(3,135 puan) tarafından
İtalya da çine göre daha fazlaymış rabbim herkesi korusun. Bizleride. 
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Malesef doğru 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Cemrenin-Annesi (2,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 287 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 325 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,792 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
29 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,693 soru

24,114,469 cevap

333,163 kullanıcı

...