0 oy
489 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

nurofen Ictim az önce wpdan böyle bir mesaj gördüm ne derece doğru bilemedim 

4 Cevaplar

0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canım doktorlara danışmak lazım yaböyle yazılar yalan olabiliyor. 
tarafından
Haklisin canim yalan da olabilir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet tv de haberlerde içilmesin denilmişti daha önce şimdiki olayı bilmiyorum araştırmak lazım ve bilinçsiz ilaç lütfen kullanmayalım!!!
tarafından
Sağolasın :)
tarafından
Eczanede çalıştım önceden eğer hamileysen nurofen çok çok gerekmedikçe asla verilmez eğer çok hasta değişsen lütfen ilaç içme olur mu
tarafından
Canım cok taraftari degilim zaten hic sevmem ilaci ama cocuk emziriyorum bağışıklığım cok düştü baska turlu kalkamıyorum iyilesene kadar içiyorum artik iyilesince hemen bırakıyorum. Doktora emzirdihimi soyledim sikinti olsa yazmazdı heralde bilmiyorum ki:/
tarafından
Canım kendine gelmen için sana bi tavsiye vereyim inan ki valla iyi geliyo abdest al hemen canlanırsın ☺️☺️☺️ beni kendiöe getirir hemecik bide nane limon iyi geliyor yine çok gerekmedikçe içme ☺️ içiyorsan da bol su tüket olur mu
tarafından
Tamam canim sagolasin :)
0 oy
tarafından
Hamile ve emzirenler paroldan başka içmemeli zaten
tarafından
Ama bana dr verdi nurofen
tarafından
Pardon ben kendin eczaneden alıp içtin sandım..doktor gözetimindeyse sıkıntı olacağını sanmıyorum
0 oy
(15,255 puan) tarafından
Bunun tersini söyledi Who 3 gün önce parasetamol de bu da işe yarayan gruba alındı eski bilgi canım 
tarafından
Dogrudur canim araştırmadım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 283 göst.
22 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 320 göst.
1 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni bir ben!!! (304 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 341 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ahrese (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,891 soru

24,175,363 cevap

336,084 kullanıcı

...