0 oy
793 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar eşimle doğumdan sonra ilk defa ikimiz marketE gittim elimi tutmasını bekledim ama hiç yanasmadi öyle arkadasiz sanki öyle yürüdük çok üzüldüm gerçekten eskiden tutardı çok değişti :((

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ee sen tutsaydın benim eşimde bazen unutur ben kendim tutarim tutup elini fırlayacak hali yok ya 
tarafından
Ama ondan bekledim oralı bile olmadı eve geldim diyom elimi tutmaya utaniyonmu ne olmuş tutmadimsa diyo unuttum diyo ne bilim kırıldım:(
-Reklam-
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canı o tutmuyorsa sen tut. 
(2,160 puan) tarafından
Amin amin canım.
Amacım böyle seni duygulandırmak üzmek değil ama lütfen hani böyle ufak şeyler için kırmayın birbirinizi demek istedim.
(119 puan) tarafından
Aglattin benii
(2,160 puan) tarafından
Canım ağlayın üzülün diye söylemedim sadece birbirinizin kıymetini bilin diye söyledim.
Çünkü bir arada yaşarken bazen en ufak şeyler için bile büyük kavgalar çıkabiliyor ve bu birbirinize yaşayacağınız güzel zamanlardan çalıyor ne gerek var ki bunlara.
İki tatlı dil iki güzel yüz o kötü davrandisa bile sen ona iyi davranmaya devam et en kaba insan bile Bi şekilde yumuşar tatlı dil karşısında diye düşünüyorum.
(119 puan) tarafından
Cok haklisin  Allah kavustursun senide tez zamanda
(2,160 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim :)
0 oy
(163,453 puan) tarafından
Kiz adam baba oldu bi karizmasi vardir 
(8,312 puan) tarafından
Ahaha bakış açısına bak (◕ᴗ◕✿)
tarafından
Baslicam karizmasina ..............
(163,453 puan) tarafından
Kiz bozma karizmasini yaaa benimki vicik vicikda noluyo
0 oy
tarafından
Sorun bu mu bizde de eşim tutuyor ben daraliyom bir şeyler alacak oluyorum elini bırakıyorum bi daha tutmuyorum adam kafasına mi taksin bunu şimdi 
tarafından
Olabilir cnm herkesinki farklı benim elimi hep tuttuğu için  için bu sefer tutmadı tuhafıma gitti istemsiz uzuldum
0 oy
(764 puan) tarafından
Ben virüsten dolayı dışarda tutmuyorum belki eşin de öyle düşünmüştür :) 
tarafından
Kız olabilir valla bi gideydi bu virus psikojimiz bozuldu
0 oy
(632 puan) tarafından
Sən onun əlindən tut canım.benim esimde baZen unutur bən tutarim.ama o əldən tutma sevməz koluna girerim hər zaman.cokta məmnun olur yanı.sende oyle YAP kuzum
0 oy
tarafından
Canım benim eşim sevmez mesela dışarda el tutmayı özellikle bizim mahallerde koluna girerim ben 
0 oy
(43 puan) tarafından
Ya doğumdan sonra bizimde duygular değişiyor takılmayacak şeyleri kafamıza takıyoruz aslinda saçma bir sebep o tutmadıysa sen tut benimkide tutmuyor ben gidiyorum koluna giriyorum. Bide marketin içinde el ele niye tutuşacaksınizki alış-veriş yapıyorsunuz:))
tarafından
Marketin içi değil kız normal dışarda yürürken belki de haklısın doğumdan sonra insan daha da duygusallasiyo galiba bazı şeyleri abartiyoz
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Benimde esim eskinden hep o tutardi simdi artik ciktigimda tutmaz zaman gectikce huylarda degisiyor malsef sen tut bidahakine 
tarafından
Evet cnm çocuk olunca çok degsiyorlar
0 oy
(342 puan) tarafından
Hmm neden ki sorsaydin bi
tarafından
23 marta ait bir  gönderi  canım kadın hesao bile silmiş

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,337 göst.
28 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy