0 oy
1,437 göst.
Diğer kategorisinde (3,135 puan) tarafından
Kızlar ikinci veya üçüncü çocuğa hamile kalmayı düşünürseniz sizi en çok korkutan ne olur

Hamilelik mi

Doğum mu 

Doğum sonrası mi

Şimdiden ikinci çocuğa hamile kalırsam diye düşündüğümde en çok emzirme dönemi beni korkutuyor. Hamilelikten doğumdan falan korkmuyorum

22 Cevaplar

0 oy
(864 puan) tarafından
Hepsi Ya :::)
(3,135 puan) tarafından
Demek ki hepsinde  de zorluk çekmişsin canım
(864 puan) tarafından
Evet cnm ya ama çok şükür rabbime bna verdi
(3,135 puan) tarafından
Aynen binlerce kez şükür ki kucağımız dolu ve evimizden bebek sesi geliyor resmen evin havası değişiyor
-Reklam-
0 oy
(15,017 puan) tarafından
Sonrası kesinlikle şu an fikrim bu 
(3,135 puan) tarafından
Hamile misin canım
(15,017 puan) tarafından
Yok canım 33 günlük yavrum ama gazı mahvetti bizi ilk hafta emzirme sorunu çok zorladı lohusalık psikolojisi dağıttı beni
(3,135 puan) tarafından
Gaz sorunu çok kötü can çekişiyor resmen yavrucaklar. Lohusalık psikolojisi de ayrı bi dert çok şükğr yaşamadım kolay atlattım sadece bir kere çok korktum sonra geçti
(15,017 puan) tarafından
Ben telaş yapıyorum canım emmedi telaş ağlama sütüm azaldı diye telaş üzüntü halbuki azalma yok ama olmayanın paniğini yapıyorum bir de biraz anlaşılmak istedim ilk haftalar çok da anlaşılamadım açıkçası sanki herkes düşman gibi gelıyordu gözüme yavaş yavaş onu atlattım şimdi yavrumun gaz sorunu var 40 ından sonra belki azalır yani öyle umuyorum
(3,135 puan) tarafından
Bende aynı şekilde telaştan ziyade üzülüyorum. Yetemiyor muyum diye sürekli düşünüyorum ve üzülüyorum bu da sütümü etkiliyor muhakkak ama elimde değil. Mama veriyorum diye çok üzülüyorum ama sütüm bu kadar diyorum elimden gelen herşeyi de yaptım fazla olsun diye ama kısmeti bu kadarmış kızımın.  Bende 40 ım bitene kadar kimseyi görmek istemiyordum ailem dışında. Evimde annemle tek kalmak istiyordum sürekli. Bir hafta kalmış 40 in çıkmasına inşallah o zamam düzelir. Damla vermiyor musun canım ya da nane kaynatıp bir iki çay kaşığı versen
(15,017 puan) tarafından
Damla bu 4.denediğimiz canım şimdi biraz daha sanki sakin ama arada kriz gelince parçalıyor kendini tüketiyor. Rezene verdim ilk kez sanki sakinledi biraz canım etkisi ne kadar oldu bilmiyorum. Annem benim de yanımda ama gidecek muhakkak ve ben ya yeterli olamazsam diye korkuyorum senin dediğin gibi annelik hep bir yetersiz kalma korkusu galiba
(3,135 puan) tarafından
O korku her anne de oluyormuş acaba ilk çocuğumuz diye mi böyleyiz yoksa her seferinde mi böyle olacak bilemedim. Acemiyiz heyecanliyim ondan belki bu korku var içimizde. Annen gittikten belli Bir süre sonra bocalarsın biraz ama zamanla tek bakmaya alışırsın.
Rezeneyi sen içsende sütünden bebeğe geçer. Ve rezene süt yapıyor. Ayrıca kimyon da anne sütü yapıyor ve aynı zamanda bebeğin gaz sorununa da iyi geliyor. Sen içsen sütünsen bebeğe geçiyor ya da bir çay kaşığı içirebilirsin de bebeğine

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 149 göst.
0 oy
28 cevap 868 göst.
23 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,272 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,943 soru

24,065,887 cevap

330,367 kullanıcı

...