Hemde cok canım acil olarak normal dogum odasına alındım 2 gun beklettıler orda sancım cok cıktı ama acılmam en fazla 2 cm idi. 2 gun içinde annem yalvardı doktora suni sancı verin yada sezeryana alın diye gıcık bir doktor nobetcı idi hafta sonuydu yok demıs. Sonra cok acıktım yemek yemek su ıcmek yasak. Yanımda kadınlar tek tek doguruyor psikolojim bozuldu en son gece bebegın kalp atısı, azaldı nst de her saat basi doktorlar geldı kontrol, etti bısı, de demediler. Sabah oldu baska doktor geldı ebe muanesı yaptı dedı direk sezeryana sen ölürsün normal, dogumda rahmin cok cok dar dedı. Tam benı ameliyathaneye aldılar doktor un telefon caldı. Konferans a cagırdı lar adam, masa da bıraktı gıttı.baska doktor cagırdı oda gelmedı Yemın ederım 2 saat buz gibi ameliyathane de bekledim. yan ameliyat hanedeki doktor ustume 3 ameliyat yaptı. Tam cıkıp gidiyordu benı gördu yazık bu kız daha burdamı dedı getirin ben yapıyım ameliyatını dedı de o doktor yaptı Allah razı olsun. Bı uyandım acım cok buyuk bebek yok. Duydum ki kuvezde imiş evladım.